Wilt u weten of het mogelijk is om uw VvE-beheer te regelen via software die ook in de cloud te gebruiken is? Dan heeft Informant Software goed nieuws voor u. Bij ons is dit namelijk mogelijk. Wij leveren software waarmee het gehele VvE-beheer geregeld kan worden, waaronder bijvoorbeeld de administratie en boekhouding. Deze software is niet alleen lokaal op uw eigen server of pc te installeren, maar ook op uw ‘eigen’ server in de cloud.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

VvE-beheer geregeld in de cloud

Steeds meer programma’s zijn in de cloud te gebruiken. Wij gaan mee in deze ontwikkeling en bieden dan ook softwarepakketten aan die zowel lokaal op een eigen server of pc geïnstalleerd kunnen worden als op een server in de cloud. Ook in de cloud werkt de koppeling tussen de software van Informant Software met programma’s zoals Office uitstekend. Wanneer het u zelf niet goed lukt om onze VvE-beheer software te installeren in de cloud kunnen onze specialisten u hierbij helpen. Wij zorgen ervoor dat de implementatie van de software optimaal verloopt.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Onderhoudscontract afsluiten

Na de implementatie wilt u uiteraard dat onze software voor VvE-beheer goed blijft functioneren in de cloud. Om er zeker van te zijn dat dit het geval is, kunt u een onderhoudscontract afsluiten. U heeft dan recht op alle nieuwe versies en servicepacks die er voor onze software verschijnen. Daarnaast ontvangt u gratis support van onze telefonische helpdesk. U haalt zo alles uit uw investering. Als er iets nog niet duidelijk is of als u een van onze softwarepakketten wilt afsluiten, kunt u contact met ons opnemen via 0174-724000.

Informant Software B.V.