Informant Software is dé leverancier van een praktisch boekhoudprogramma om VvE-beheer online te regelen. Onze software wordt veel gebruikt door commerciële beheerders, beherende makelaars, beleggers en Verenigingen van Eigenaren. Zij gebruiken de software bijvoorbeeld om administraties te beheren of inzicht te houden in de financiële stand van zaken. Onze totaaloplossingen nemen u veel werk uit handen. De boekhouding van de VvE is bij ons in goede handen!

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Inzicht in administratie met een boekhoudprogramma voor VvE-beheer dat online te gebruiken is

Onze software geeft u de mogelijkheid om zowel het huurbeheer als het VvE-management op eenvoudige wijze online te regelen. In de database houdt u gemakkelijk uw financieel en technisch beheer bij. Zo kunt u prolongaties, automatische incasso's, aanmaningen, huurverhogen en betaalopdrachten tegelijkertijd verwerken. Dat kan zelfs voor meerdere VvE administraties online. Om ook de gehele boekhouding eenvoudig online te kunnen regelen, is het boekhoudprogramma Informant Financiële Administratie onmisbaar voor ieder VvE-management. Hiermee kunt u een of meerdere boekhoudingen voeren.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

De software biedt u optimaal rendement

Onze productlijn waarmee u de VvE-administratie online bijhoudt wordt niet voor niets zo veel gebruikt. Wij bieden met deze software een perfecte oplossing om inzicht te krijgen in de boekhouding van het VvE-beheer. Het boekhoudprogramma waarmee u de VvE-administratie online regelt, is een compleet systeem. Met dit systeem beheert u het financiële-, commerciële- en technische aspect van het vastgoedbeheer op één centrale plek. Bij onze software leveren wij ook ons speciale Informant Internet Portaal aan: hiermee kunnen klanten, leden of opdrachtgevers 24 uur per dag hun gegevens online inzien. U bepaalt bovendien zelf hoeveel en welke informatie zij kunnen bekijken! Met een implementatieplan kunnen we de software zo voor u installeren, dat u optimaal rendement van uw investering terugziet. Bij een kleinere organisatie zullen er andere instellingen handig zijn dan voor een grote organisatie. Met onze software kunt u altijd heel eenvoudig de VvE-administratie online regelen.

Ontdek of een onderhoudscontract iets voor u is

Voor een optimale werking van het online VvE boekhoudprogramma, is onderhoud van essentieel belang. Denk hierbij aan de optimalisatie van programma's, het toevoegen van nieuwe technologie of het aanpassen naar aanleiding van gewijzigde regelgeving op het gebied van huurbeheer en VvE-management. Wanneer u een onderhoudscontract bij ons afsluit, heeft u recht op alle nieuwe versies en servicepacks om uw VvE bij te houden. Ook kunt u gratis gebruikmaken van onze helpdesk. Wilt u meer weten over onze software voor de boekhouding van de VvE? Of heeft u interesse in onze andere diensten? Neem dan contact met ons op via 0174-724000.

%%LangeTekstDeel6%%

%%LangeTekstDeel7%%

%%LangeTekstDeel8%%