Informant Software in Wateringen, nabij Den Haag, is dé leverancier van een praktisch boekhoudprogramma om het beheer van de VvE online te regelen. Onze software voor online VvE-administratie wordt veel gebruikt door commerciële beheerders, beherende makelaars, beleggers en Verenigingen van Eigenaren. Zij gebruiken de software bijvoorbeeld om administraties te beheren of inzicht te houden in de financiële stand van zaken. Ons online VvE-pakket is een totaaloplossing die u veel werk uit handen neemt. Heeft u interesse in een boekhoudprogramma waarmee u de VvE-boekhouding online kunt regelen en uw VvE-administratie vereenvoudigd? Ontdek ons online VvE-pakket en vertrouw erop dat uw VvE-boekhouding met onze VvE-diensten in goede handen is!

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Een boekhoudprogramma voor beheer van de VvE dat online te gebruiken is

Ons online VvE-pakket geeft u de mogelijkheid om zowel het huurbeheer als het management met onze VvE-diensten op eenvoudige wijze online te regelen, zodat u minder zorgen ervaart omtrent uw VvE-administratie. In de database houdt u gemakkelijk uw financieel en technisch beheer bij. Zo kunt u prolongaties, automatische incasso’s, aanmaningen, huurverhogen en betaalopdrachten tegelijkertijd verwerken. Dat kan zelfs voor meerdere VvE-administraties online. Om ook de gehele VvE-boekhouding eenvoudig online te kunnen regelen, is het boekhoudprogramma Informant Financiële Administratie, dat zich toespits op VvE-administratie, onmisbaar voor ieder VvE-management. Hiermee kunt u een of meerdere boekhoudingen voeren.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Ons online VvE-pakket biedt u optimaal rendement

Onze productlijn aan VvE-diensten waarmee u de VvE-administratie online bijhoudt en de boekhouding van de VvE vereenvoudigt, wordt niet voor niets zo veel gebruikt. Wij bieden met dit online VvE-pakket een perfecte oplossing om inzicht te krijgen in de boekhouding van het VvE-beheer. Het boekhoudprogramma waarmee u de VvE-administratie online regelt, is een compleet systeem voor een overzichtelijk beheer van de VvE. Met dit systeem beheert u het financiële-, commerciële- en technische aspect van het vastgoedbeheer op één centrale plek. Bij ons online VvE-pakket leveren wij ook ons speciale Informant Internet Portaal aan: hiermee kunnen klanten, leden of opdrachtgevers 24 uur per dag hun gegevens online inzien. U bepaalt bovendien zelf hoeveel en welke informatie zij kunnen bekijken! Met een implementatieplan kunnen we de software zo voor u installeren, dat u optimaal rendement van uw investering terugziet. Bij een kleinere organisatie zullen er andere instellingen handig zijn dan voor een grote organisatie. Met het VvE-pakket van Informant Software kunt u altijd heel eenvoudig de VvE-administratie online regelen.

 

Ontdek of een onderhoudscontract iets voor u is

Voor een optimale werking van het online boekhoudprogramma voor het beheer van de VvE, is onderhoud van essentieel belang. Denk hierbij aan de optimalisatie van programma’s, het toevoegen van nieuwe technologie of het aanpassen naar aanleiding van gewijzigde regelgeving op het gebied van huurbeheer en VvE-management. Wanneer u een onderhoudscontract bij ons afsluit, heeft u recht op alle nieuwe versies en servicepacks om uw VvE bij te houden. Ook kunt u gratis gebruikmaken van onze helpdesk. Wilt u meer weten over onze VvE-diensten in de vorm van een online boekhoudingsprogramma voor de VvE-boekhouding? Of heeft u interesse in onze andere diensten? Neem dan contact met ons op via 0174-724000. Ontdek snel alle voordelen van ons online VvE-pakket!

Informant Software B.V.