Informant Software is dé leverancier van een praktisch boekhoudprogramma om VvE beheer online te kunnen regelen. Onze software wordt veel gebruikt door commerciële beheerders, beherende makelaars, beleggers en Verenigingen van Eigenaren. Zij gebruiken de software bijvoorbeeld om administraties te beheren of inzicht te houden in de financiële stand.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Inzicht in administratie met een boekhoudprogramma voor VvE beheer dat online te gebruiken is

De software van Informant Software geeft u de mogelijkheid om zowel het huurbeheer als het VvE management op eenvoudige wijze online te regelen. In de database houdt u gemakkelijk en financieel en technisch beheer bij. Zo kunt u gemakkelijk en op efficiënte wijze prolongaties, automatische incasso’s, aanmaningen, huurverhogen en betaalopdrachten tegelijkertijd verwerken. Dat kan zelfs voor meerdere VvE administraties. Om ook de gehele boekhouding eenvoudig online te kunnen regelen, is het boekhoudprogramma Informant Financiële Administratie onmisbaar voor ieder VvE beheer. Zo kunt u een of meerdere boekhoudingen voeren.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Onderhoudscontract

Voor een optimale werking van het online VvE boekhoudprogramma, is onderhoud van essentieel belang. Hierbij kunt u denken aan de optimalisatie van programma’s, het toevoegen van nieuwe technologie of het aanpassen naar aanleiding van gewijzigde regelgeving op het gebied van huurbeheer en VvE Management. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit bij ons, heeft u recht op alle nieuwe versies en servicepacks. Ook kunt u gratis gebruikmaken van onze helpdesk. Wilt u meer weten over onze software? Neem dan contact met ons op via 0174-724000.