Bereikbaarheid Informant Software

Op vrijdag 22 december a.s. genieten alle medewerkers van Informant van onze welverdiende Kerstborrel. Op deze dag zijn wij vanaf 13.00 uur niet meer bereikbaar per e-mail of per telefoon. Wij raden u af om op deze dag updates te draaien of om Informant te verplaatsen. Na Kerst, op woensdag 27 december, zijn wij vanaf 09.00 uur weer beschikbaar voor al uw vragen. Op 1 januari 2024 is Informant de gehele dag gesloten.

Het team van Informant wenst u warme Kerstdagen en een fantastisch 2024!

Samenwerking Informant Software & Facilitee

Dankzij onze API kunnen klanten van Informant Software en Facilitee nu beide softwareprogramma’s koppelen.

Afgelopen week mocht Anneke van Miltenburg, eigenaresse van Informant Software, Jan-Douwe Gaastra CEO van Facilitee op kantoor ontvangen, waar zij beiden de handtekening plaatsten onder een samenwerkingsovereenkomst.

“Wij zien in Facilitee een krachtige partner en het feit dat zij zich hebben gespecialiseerd in service desk software zal de klanten van Informant Software absoluut helpen om hun communicatie verder te stroomlijnen, als toevoeging op onze propositie”. De koppeling die we samen hebben gemaakt synchroniseert de gebouwen, units, relaties en overige stamdata zodat deze niet in 2 systemen hoeft worden bijgehouden. “Wel zo prettig,” vertelt Anneke van Miltenburg.

“Ik ben erg blij met dit partnership tussen Informant en Facilitee.” Vastgoedbeheerders die Informant gebruiken kunnen nu, zonder dubbele handelingen, Facilitee koppelen aan Informant en daardoor nog efficiënter en vlotter de communicatie met huurders, leveranciers en eigenaren uitvoeren. “Wij zien erg veel animo onder de klanten van Informant voor een combinatie van Informant en Facilitee en zullen deze partijen de komende weken allemaal bellen om de meerwaarde van deze samenwerking aan te tonen”, aldus Jan-Douwe Gaastra.

Ben je benieuwd naar wat deze combinatie exact inhoudt en waarom andere partijen kozen voor de combinatie van Informant en Facilitee? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button. Interesse in Informant? Laat hier je gegevens achter en we zorgen dat ze contact met je opnemen!

Ideation sessie

Informant Software BV heeft onlangs samen met het UX team van Online Department deelgenomen aan een ongelooflijk inspirerende ideation sessie voor het redesign van Informant’s software!

Het was inspirerend om samen al schetsend ideeën uit te wisselen. Co-creatie is zo krachtig als je als één team vastberaden bent om creatieve oplossingen te vinden.

We zijn enthousiast om te zien hoe deze ideeën ons zullen helpen om de software naar een hoger niveau te tillen. Bedankt Online Department voor jullie input en enthousiasme om samen te werken aan iets nieuws en opwindends!

De nieuwe koers van Informant

‘Ontdek de kracht van co-creatie: Informant Software B.V. en Online Department bundelen hun krachten voor een nieuw top-notch product’.

Met deze slogan hebben wij via Linkedin al een sneak peak gegeven van de toekomstige ontwikkelingen binnen Informant Software. Als we kijken naar de algemene ontwikkelingen binnen de wereld van de ICT, dan gaan deze snel. Steeds vaker wordt de vraag gesteld of Informant web-based is en het wordt steeds gebruikelijker om overal en altijd te kunnen werken.

De productlijn Informant is een solide on premise applicatie, en gestoeld op even solide technieken voor wat betreft de ontwikkeling van het product. Echter, ook Informant gaat met haar tijd mee en samen met Online Department wordt een onderzoek gestart naar deze nieuwe technieken in combinatie met de vertrouwde inhoudelijke kwaliteit van de software, als ook de zogeheten ‘customer journey’. Vooral dat laatste is belangrijk voor u als klant. Software moet dagelijkse taken vereenvoudigen en vanwege de tijd die men tegenwoordig spendeert aan (online) applicaties, is ook het intuïtieve gebruik zeer belangrijk geworden.

Met Online Department is een samenwerking gestart om, met inachtneming van bovenstaande aspecten, toe te werken naar een nieuw product. Hoe het er uit zal gaan zien zal afhangen van de onderzoeksresultaten. Het betekent echter wel dat er veel tijd ingezet zal gaan worden door alle medewerkers van Informant.

Op zich zult u hier niet heel veel van merken, behalve het feit dat het in dit proces erg belangrijk is om op regelmatige basis met het gehele team overleg te hebben over het in te zetten traject en de voortgang hiervan. Daarom is besloten om vanaf heden elke vrijdag de telefonische support iets te verkorten. De helpdesk is dan telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 13.00 uur. Uiteraard kunt u de support vragen wel e-mailen naar het gebruikelijke mailadres support@informant.nl. Via de e-mail is support wel tot 17.00 uur bereikbaar.

Wij hebben erg veel zin in dit traject en het zal ook, met behulp van Online Department, een gezamenlijke effort zijn om te komen tot een product en werkwijze waarmee Informant een grote stap in de toekomst zal zetten.

Digitale Huurlijsten via SBR Nexus

Afgelopen maandag 4 juli heeft Informant Software met SBR Nexus hun samenwerking bezegeld de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst.

Na 2 jaar intensief samenwerken is het vanaf heden mogelijk om via Informant uw huurinformatie geautomatiseerd aan uw bank (ING en Rabobank) aan te leveren aan Mijn Data Mijn Business van SBR Nexus.

Informant Software B.V.