Bereikbaarheid Informant Software rond de feestdagen

Op vrijdag 20 december genieten alle medewerkers van Informant van een welverdiende Kerstborrel. Om deze reden zijn wij vanaf 13.00 uur niet meer bereikbaar. Op 24 december en op 31 december sluiten wij de deuren ook iets eerder en zijn wij vanaf 15.00 uur niet meer bereikbaar. Vrijdag 27 december zijn wij de gehele dag gesloten.

Wij adviseren onze klanten om op deze dagen geen nieuwe versie te installeren of Informant te verplaatsen. Vragen voor de Helpdesk stuurt u naar support@informant.nl. Wilt u meer informatie over Informant Software, stuurt u dan een e-mail naar info@informant.nl of vult u het invulformulier op onze website in. Wij nemen dan graag de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Alle medewerkers van Informant Software wensen u alvast hele prettige Kerstdagen en een voorspoedig 2020!

Release Informant 7.52

De release van onze nieuwe versie, Informant 7.52, is een feit.

In deze versie is wederom veel aandacht besteed aan de user interface met speciaal voor ons ontwikkelde icoontjes en de gebruikersvriendelijkheid, waardoor het programma modern oogt en intuïtief werkt.

Daarnaast zijn e-mailteksten en afzender nu per templatesoort of bedrijf instelbaar, kunnen dagafschriften voor alle bankcodes nu in één keer worden ingelezen en is het mogelijk om na een aantal foutieve inlogpogingen portaalgebruikers te blokkeren. Dit is uiteraard maar een hele kleine greep uit alle wijzigingen en toevoegingen die wij in deze versie hebben toegepast en als u hier meer over wilt weten of het programma eens wilt zien, neemt u dan contact met ons op voor het maken van een demonstratie afspraak bij u op locatie.

Informatiemiddag Informant 365

Op 5 november jl. heeft Micros in samenwerking met Informant Software een informatiemiddag georganiseerd ten behoeve van ons Informant 365 Cloud Platform en het werken in de Cloud in het algemeen.

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer blij verrast waren met de enorme opkomst en wij spreken dan ook van een zeer succesvolle middag. De regie lag bij Micros, die wij ook enorm bedanken voor de organisatie. De deelnemers werden rond 14.00 uur bij het gebouw van Micros onthaald met een heerlijke bak koffie van een heuse barista, waarna men richting de watertaxi’s werden begeleid. De reis over het water eindigde bij de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij, alwaar in een prachtige ambiance de presentaties werden gegeven. Micros heeft een uitgebreide uitleg gegeven over alle voordelen van het werken in de Cloud. Aandachtspunten, zoals beveiliging, zijn uiteraard ook de revue gepasseerd.

Na de pauze heeft Informant haar presentatie gegeven over hoe het dagelijks werken in de Cloud met Informant er nu precies uit ziet. Als primeur zijn de aanwezigen getrakteerd op een glimp van onze nieuwe versie, Informant 7.52, welke binnenkort zal worden vrijgegeven. De informatiemiddag werd afgesloten met een borrel en alle aanwezigen werden via het water weer terug gebracht naar het startpunt.

Al met al was het een zeer leuke en leerzame middag en wij zijn, mede door de overweldigende interesse, al aan het nadenken over een mogelijk vervolg.

Hieronder ziet u nog een kleine impressie van deze dag.

Versie 7.51 is een feit!

Onlangs heeft Informant Software haar nieuwe versie vrijgegeven; Versie 7.51.
In deze versie is Informant aan de slag gegaan met de user interface. Dit ziet u met name terug in de modernere uitstraling, maar ook (en dat is nog belangrijker) het intuïtiever kunnen gebruiken van Informant. Er zijn minder klikken nodig en bepaalde processen zijn vereenvoudigd, waardoor het programma nog gebruikersvriendelijker is geworden. Naast deze aanpassingen, heeft Informant vele nieuwe functionaliteiten toegevoegd, uitgebreid en aangepast op het gebied van VvE-beheer, huurbeheer en ons Internet Portaal.

Nieuwsgierig geworden: Vul dan het formulier in voor het aanvragen van een brochure of maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie bij u op kantoor!

Versie 7.50: de AVG

Versie 7.50 staat inmiddels gereed op ons klantenportaal. Deze versie is met name belangrijk, omdat hierin tools zijn opgenomen met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), welke 25 mei is ingegaan en onze Data Pro Code, waar onze Verwerkersverklaring onderdeel van uitmaakt. Met deze versie kunt u een Register instellen, aan de hand waarvan u op een later tijdstip persoonsgegevens kunt minimaliseren en/of anonimiseren. Tevens vindt u hier templates waarmee u op eenvoudige wijze kunt voldoen aan het Recht op Inzage.

Bent u op zoek naar een softwarepakket dat u helpt bij uw Vastgoed en/of VvE-administratie, inclusief het technisch beheer, vraagt u dan onze brochure aan of maak een afspraak voor een demonstratie bij u op locatie.