Release Informant versie 7.54

Onlangs heeft Informant Software de nieuwe versie, 7.54, vrijgegeven aan haar klanten. Een belangrijke, en in het oog springende, nieuwe functie is de koppeling die wij hebben met Aangetekend mailen. Vanaf deze versie is het mogelijk om vanuit Informant uw aangetekende post digitaal te versturen naar klanten en relaties. Meer over het bedrijf waar wij deze koppeling mee hebben gerealiseerd, vindt u op de Partnerpagina.

Uiteraard gaat ook Informant met haar tijd mee en het is vanaf deze versie ook mogelijk om uw e-mail te loggen op basis van de Office 365 e-mail.

Tevens informeren wij u hierbij ook over de aangepaste openingstijden rondom de feestdagen. Op 24 december en 31 december is Informant vanaf 15.00 uur niet meer bereikbaar. Op eerste Kerstdag, 25 december, zijn wij de gehele dag gesloten.

Het team van Informant Software B.V. wenst u prettige feestdagen en een voorspoedig 2021!

U R G E N T Coronavirus treft bedrijfsleven

De maatregelen die moeten worden getroffen gaan een nieuwe fase in. Dit geldt ook voor Informant Software. Het advies van het Kabinet en de RIVM, om zoveel mogelijk vanuit huis te werken, zal ook door ons worden opgevolgd.

Dit houdt in dat, vanaf morgen 17 maart, alle medewerkers van Informant Software vanuit huis zullen gaan werken. Ondanks dat wij er alles aan doen om u van een goede dienstverlening te blijven voorzien, kan het zijn dat u er toch iets van zult merken.

Zo zijn wij vanaf morgen in principe telefonisch niet meer bereikbaar. Alleen voor spoedgevallen kunt u contact met ons opnemen op het algemene telefoonnummer 0174-724000. U zult dan Anneke of Monique aan de telefoon krijgen, die uw urgente vraag kunnen doorzetten naar de servicedesk. In alle andere gevallen verzoeken wij u uw vragen te e-mailen naar support@informant.nl. Let op: als u wordt teruggebeld, dan zal dit een nummer zonder nummerherkenning zijn. Eventuele afspraken die nog staan ingepland, zullen tot nader order worden opgeschort.

Deze maatregelen houden, tot nader bericht, in elk geval aan tot 28 april a.s. Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van het virus nauwlettend, en uiteraard stellen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte van de voortgang of wanneer er zich wijzigingen in de situatie voordoen.

Het is voor heel Nederland een unieke situatie, maar wij hopen u op deze manier toch nog zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Mocht u, in verband met deze nieuwsbrief, nog vragen hebben, stuurt u deze dan naar directie@informant.nl en wij zullen proberen u zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vanuit Informant wensen wij alle Informant gebruikers ook veel sterkte en wijsheid met het nemen van alle maatregelen en wij hopen dat iedereen ongeschonden uit deze crisis zal komen.

Release Informant 7.52

De release van onze nieuwe versie, Informant 7.52, is een feit.

In deze versie is wederom veel aandacht besteed aan de user interface met speciaal voor ons ontwikkelde icoontjes en de gebruikersvriendelijkheid, waardoor het programma modern oogt en intuïtief werkt.

Daarnaast zijn e-mailteksten en afzender nu per templatesoort of bedrijf instelbaar, kunnen dagafschriften voor alle bankcodes nu in één keer worden ingelezen en is het mogelijk om na een aantal foutieve inlogpogingen portaalgebruikers te blokkeren. Dit is uiteraard maar een hele kleine greep uit alle wijzigingen en toevoegingen die wij in deze versie hebben toegepast en als u hier meer over wilt weten of het programma eens wilt zien, neemt u dan contact met ons op voor het maken van een demonstratie afspraak bij u op locatie.

Informatiemiddag Informant 365

Op 5 november jl. heeft Micros in samenwerking met Informant Software een informatiemiddag georganiseerd ten behoeve van ons Informant 365 Cloud Platform en het werken in de Cloud in het algemeen.

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer blij verrast waren met de enorme opkomst en wij spreken dan ook van een zeer succesvolle middag. De regie lag bij Micros, die wij ook enorm bedanken voor de organisatie. De deelnemers werden rond 14.00 uur bij het gebouw van Micros onthaald met een heerlijke bak koffie van een heuse barista, waarna men richting de watertaxi’s werden begeleid. De reis over het water eindigde bij de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij, alwaar in een prachtige ambiance de presentaties werden gegeven. Micros heeft een uitgebreide uitleg gegeven over alle voordelen van het werken in de Cloud. Aandachtspunten, zoals beveiliging, zijn uiteraard ook de revue gepasseerd.

Na de pauze heeft Informant haar presentatie gegeven over hoe het dagelijks werken in de Cloud met Informant er nu precies uit ziet. Als primeur zijn de aanwezigen getrakteerd op een glimp van onze nieuwe versie, Informant 7.52, welke binnenkort zal worden vrijgegeven. De informatiemiddag werd afgesloten met een borrel en alle aanwezigen werden via het water weer terug gebracht naar het startpunt.

Al met al was het een zeer leuke en leerzame middag en wij zijn, mede door de overweldigende interesse, al aan het nadenken over een mogelijk vervolg.

Hieronder ziet u nog een kleine impressie van deze dag.

Versie 7.51 is een feit!

Onlangs heeft Informant Software haar nieuwe versie vrijgegeven; Versie 7.51.
In deze versie is Informant aan de slag gegaan met de user interface. Dit ziet u met name terug in de modernere uitstraling, maar ook (en dat is nog belangrijker) het intuïtiever kunnen gebruiken van Informant. Er zijn minder klikken nodig en bepaalde processen zijn vereenvoudigd, waardoor het programma nog gebruikersvriendelijker is geworden. Naast deze aanpassingen, heeft Informant vele nieuwe functionaliteiten toegevoegd, uitgebreid en aangepast op het gebied van VvE-beheer, huurbeheer en ons Internet Portaal.

Nieuwsgierig geworden: Vul dan het formulier in voor het aanvragen van een brochure of maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie bij u op kantoor!