Vastgoedbeheer regelt u tegenwoordig eenvoudig in de cloud. U kunt namelijk software voor vastgoedmanagement eenvoudig installeren op uw ‘eigen’ server in de cloud. Informant Software biedt u verschillende softwarepakketten aan die allen in de cloud kunnen worden gebruikt. U kunt dan overal en wanneer u wilt, gebruikmaken van een onze software.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Software voor vastgoedbeheer gebruiken in de cloud

Informant Software biedt u meerdere programma’s aan waarmee u vastgoedmanagement kan regelen. Zo kunt u via de module Onroerend Goed Beheer het financieel en technisch beheer verzorgen en via de module Informant Financiële Administratie de gehele boekhouding bijhouden. Het is zelfs mogelijk om meerdere boekhoudingen bij te houden. Uw opdrachtgevers en klanten kunnen bovendien 24 uur per dag online hun gegevens inzien via de module Informant Internet Portaal. Al deze modules voor vastgoedbeheer kunt u installeren op uw server in de cloud en daar gebruiken.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Support bij installatie van software

Het is mogelijk alles zelf te regelen met uw eigen systeembeheer. Wij kunnen u echter ook helpen om een oplossing te vinden voor het regelen van uw vastgoedbeheer in de cloud. Daarvoor kunt u contact opnemen met onze telefonische helpdesk. Daar zitten al onze specialisten klaar om u van advies te voorzien. U kunt bellen naar 0174-724000.

Informant Software B.V.