Informant Software is dé leverancier van gebruiksvriendelijke software voor een woningcorporatie. Onze software biedt u een totaaloplossing die u informatie verschaft. U kunt het systeem precies zo indelen zoals u zelf voor ogen heeft. Wilt u de software laten implementeren voor uw woningcorporatie? Ontdek dan hoe u een hoop tijd en geld bespaart op uw administratie!

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Geschikte software voor iedere woningcorporatie

De Informant software biedt ondersteuning aan de administratie voor makelaarsbureaus. Het gebruiksvriendelijke Informant systeem helpt u om zowel het technische als het financiële aspect van het onroerend goed te beheren en onderhouden. Met behulp van een grote vastgoedmanagement database heeft u bovendien alles in één systeem staan. Als onderdeel van onze dienstverlening helpen wij graag om het vastgoedmanagement van uw organisatie in orde te krijgen. Onze software is dé oplossing voor iedere woningcorporatie!

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Profiteer van ons multi-inzetbare systeem

De software is voor iedere ondernemer in vastgoed een flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing. Informant woningcorporatie software gebruikt u ieder moment van de dag, waar u ook bent. Het is namelijk mogelijk om dit systeem in de cloud te gebruiken. Wij werken samen met onze professionele partners en kunnen u daardoor, naast onze speciale software, ook helpen bij het digitaliseren van het factuurverwerkingsproces. Indien uw woningcorporatie behoefte heeft aan onze software, kunt u op onze website een brochure aanvragen. Deze brochure verschaft u de nodige informatie over de software voor vastgoedbeleggers. Heeft u verder nog vragen? Dan is het mogelijk om deze aan onze medewerkers te stellen via het telefoonnummer 0174-724000.