Informant Software is dé leverancier van gebruiksvriendelijke software voor een woningcorporatie. Met behulp van ons speciale Informant systeem zorgen wij ervoor dat makelaars over een totaalsysteem beschikken om klanten van de juiste informatie te voorzien. Persoonlijk contact staat bij ons bedrijf hoog in het vaandel en daarom werken wij vaak met een vast aanspreekpunt. Zo kunnen wij altijd adequate en snelle service leveren en onze klanten tevreden houden!

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Informant software is dé oplossing voor een woningcorporatie

Bent u werkzaam als makelaar, dan is de Informant software voor u een welkome ondersteuning voor uw administratie. Met ons Informant systeem kunt u heel eenvoudig zowel het technische als het financiële aspect van het onroerend goed van u of derden beheren. Ook kunt u een zeer groot vastgoedmanagement database aanleggen, zodat u alles in één systeem heeft staan. Onze diensten reiken erg ver en wij helpen u dan ook graag om de juiste zorg en aandacht te besteden aan het vastgoedmanagement van uw organisatie. Onze software is onmisbaar voor iedere woningcorporatie!

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Informant is overal beschikbaar

Informant is altijd en overal te gebruiken. U kunt dit systeem (eventueel met de hulp van onze hulpdesk) in de Cloud gebruiken. Wij werken samen met onze professionele partners en kunnen u daardoor, naast onze speciale software, ook helpen bij het digitaliseren van het factuurverwerkingsproces. Heeft uw woningcorporatie interesse in onze software of andere diensten? Dan kunt u geheel vrijblijvend op onze website onze brochure aanvragen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op het nummer 0174-724000. Wij staan u graag te woord.