Informant Software BV

Al sinds 1990 houdt Informant Software zich bezig met de ontwikkeling van kwalitatieve software voor compleet huurbeheer en/of VvE-beheer. De software ondersteunt vele administratieve processen, zoals financiële administratie, onroerend goed beheer, projectadministratie, facturering en het publiceren van deze data op een internet portaal.

In de eerste jaren ontwikkelden we voornamelijk maatwerksoftware voor een selecte klantenkring. In 1995 werd begonnen met de ontwikkeling van een standaard productlijn van gebruiksvriendelijke vastgoedmanagement software, welke in1998 onder de naam Informant op de markt werd gebracht.

Al vanaf dag 1 heeft de nadruk altijd gelegen op het eenmalig vastleggen van gegevens en met zo min mogelijk inspanning zoveel mogelijk resultaat te behalen. Integratie is hierbij het sleutelwoord. Sinds de introductie hebben vooral het Onroerend Goed Beheer en de algemene modules Financiële Administratie en het Internet Portaal een forse groei doorgemaakt. Met name Onroerend Goed Beheer heeft zich ontwikkeld tot bijna een standaard voor de
vastgoedmanagementmarkt. Van kleine tot grotere, gerenommeerde, kantoren zijn u inmiddels voorgegaan in de keuze voor Informant. Wij werken voortdurend aan het verbeteren van deze producten en alle aanverwante dienstverlening, zoals onze helpdesk, het implementatieproces in de organisaties van onze klanten, koppelingen met onze partners en het Informant 365 Cloud Platform.

Informant Software B.V.