Het bijwerken van de VvE-administratie kost over het algemeen veel tijd. Met onze software kunnen wij u een aantal werkzaamheden uit handen nemen. Zo heeft u minder tijd nodig voor uw administratiewerkzaamheden. Het beheer van uw VvE-administratie verloopt dan ook op snelle en efficiënte wijze met behulp van onze software. Lees dus snel verder en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Werkwijze bij VvE-administratie

Informant Software, gevestigd in Wateringen, nabij Den Haag, biedt een totaaloplossing aan mkb-bedrijven, zodat zij hun klanten kunnen voorzien van correcte informatie en zij hen op de juiste manier kunnen ondersteunen. Wij houden ons bezig met de ontwikkeling en implementatie van vastgoedmanagement software, waarmee wij ook voor het beheer van uw VvE-administratie een toegevoegde waarde hebben. Na de implementatie van het VvE-pakket richten wij ons op het onderhoud. Dit is belangrijk, omdat bedrijven regelmatig te maken krijgen met gewijzigde regelgeving. Zelfs wanneer de software succesvol is geïmplementeerd en optimaal wordt onderhouden, is het nog mogelijk dat u tegen problemen aanloopt. Ook dan staan onze medewerkers voor u klaar. De helpdesk van Informant wordt niet bemand door speciale helpdesk medewerkers, maar door dezelfde mensen waardoor u geholpen werd met de implementatie van de software. Zo worden de vragen die u heeft over het beheer van uw VvE-administratie snel en goed beantwoord.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Ontvang voor meer informatie over onze software

Het beheer van de VvE-administratie verloopt op eenvoudige wijze via de online omgeving die wij u aanbieden. Dankzij onze geavanceerde systemen richt u de online omgeving precies in zoals u zelf wilt. Met behulp van onze software kunt u bovendien alle handelingen met één druk op de knop voor al uw VvE’s uitvoeren. Het doorberekenen van administratiekosten aan uw VvE’s gaat helemaal geautomatiseerd in onze beheeromgeving. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over onze diensten door te bellen naar het telefoonnummer 0174-724000.