Het bijwerken van de VvE administratie kost over het algemeen een grote hoeveelheid tijd. Dankzij de software kan Informant u een aantal werkzaamheden uit handen nemen. Met onze hulp hoeft u minimale tijd te besteden aan administratiewerkzaamheden.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Werkwijze bij VvE administratie

Informant Software biedt een totaaloplossing aan MKB-bedrijven zodat zij hun klanten kunnen voorzien van correcte informatie en zij hen op de juiste manier kunnen ondersteunen. Wij houden ons bezig met de ontwikkeling en implementatie van vastgoedmanagement software, waarmee wij ook voor VvE administratie een toegevoegde waarde hebben. Na de implementatie richten wij ons op het onderhoud. Dit is belangrijk omdat bedrijven regelmatig te maken krijgen met gewijzigde regelgeving. Zelfs wanneer de software succesvol is geïmplementeerd en optimaal wordt onderhouden, is het nog mogelijk dat u tegen problemen aanloopt. Ook dan staan we bij Informant voor u klaar. De helpdesk van Informant wordt niet bemand door speciale helpdesk medewerkers, maar door dezelfde mensen waardoor u geholpen bent met de implementatie van de software.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Contact opnemen voor meer informatie

Met behulp van onze software kunt u alle handelingen met één druk op de knop voor al uw VvE’s uitvoeren. Het doorberekenen van administratie kosten aan uw VvE’s gaat helemaal geautomatiseerd. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over deze software via onze website of bel met telefoonnummer 0174-724000.