De keuze voor een VVE-pakket dat écht inspeelt op de bij u aanwezige problematieken is er één die u niet zo regelmatig maakt. Dan is het niet zo gek dat u de tijd neemt om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Informant biedt een passende geïntegreerde oplossing. Dat betekent bijvoorbeeld nooit meer dubbele boekingen, veel minder kans op fouten en een aanzienlijke tijdbesparing.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Enkele highlights van het VvE-pakket

Met het VvE-pakket van Informant Sofware beschikt u over uitgebreide mogelijkheden om niet alleen uw boekhouding gemakkelijk te kunnen voeren, maar ook de specifieke zaken waar u vaak juist extra handelingen voor moet verrichten in verschillende pakketten. Met onze geïntegreerde oplossing is dat verleden tijd. Denk bijvoorbeeld aan het eenvoudig uitvoeren van meerjarenplanningen, begrotingen en hieruit voortvloeiende VvE-bijdrage berekeningen en boeking van voorzieningen. Of aan geautomatiseerde facturering van administratiekosten aan VvE's inclusief boeking van inkoopnota's hiervan in de VvE administratie.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Maak kennis met Informant

Beoordeel zelf de uitgebreide mogelijkheden van het VvE pakket van Informant Software. Op deze site vindt u de nodige informatie over ons VvE-pakket. Er is ook een brochure beschikbaar met onder meer product- en prijsinformatie. Of maak een afspraak maken voor een demonstratie. Bel ons op 0174-724000 voor een afspraak.