De software van Informant Software, gevestigd in Wateringen, nabij Den Haag, biedt u een VvE-beheerprogramma waarmee u online alles kunt regelen. Onze gebruiksvriendelijke software zorgt ervoor dat u als mkb-bedrijf een totaalsysteem heeft waarmee u uw hele administratie uit kunt voeren. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact met klanten erg belangrijk. Op die manier kunnen wij u altijd precies de service geven die u van ons verlangt. Wanneer kiest u voor ons programma en begint u met het online regelen van uw VvE-beheer?

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Hét VvE-beheerprogramma om alles online te regelen

Heeft u ervaring met programma’s voor VvE-beheer waarmee u online in de cloud werkt? Bij Informant Software weten wij als geen ander hoe fijn het is om één programma te hebben. In een eigen systeem kunt u meerdere VvE-beheer werkzaamheden tegelijkertijd online verwerken, zoals administraties. Met ons online VvE-beheerprogramma is dat voor u gerealiseerd! U verzendt heel eenvoudig uitnodigingen voor een VvE-vergadering automatisch of verwerkt de VvE-begroting en -boekingen in dit programma. Service en kwaliteit zijn de kernwaarden van ons bedrijf. Daarom leggen wij ook veel nadruk op de implementatie van onze software voor uw bedrijf, bijvoorbeeld bij het online VvE-beheerprogramma. Ook kunt u rekenen op onze support met behulp van onze telefonische helpdesk. Op die manier weet u zeker dat het in gebruik nemen van ons online VvE-beheerprogramma probleemloos verloopt.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Krijg ondersteuning over online VvE-beheer via de helpdesk

Het online management van uw VvE regelt u middels een onderhoudscontract. Hiermee heeft u recht op telefonische ondersteuning en krijgt u inzicht in alle nieuwe versies en servicepacks die er voor uw specifieke software verschijnen. Bij iedere nieuwe versie heeft u ook de mogelijkheid om opnieuw een optimalisatiesessie uit te laten voeren, zodat u altijd maximaal van de functionaliteit van onze software blijft profiteren. Ook met het digitaliseren van uw factuurverwerkingsproces kunnen wij u ondersteunen. Dit doen wij in samenwerking met onze betrouwbare partners. Wilt u meer weten over online VvE-beheer en heeft u interesse in een VvE-beheerprogramma? Bel ons dan op het nummer 0174-724000 en onze medewerkers helpen u direct verder!

Informant Software B.V.