U kunt bij Informant Software terecht voor een betrouwbaar vastgoedbeheer systeem. In 1990 werden wij opgericht en wij houden ons sindsdien bezig met de ontwikkeling en implementatie van software voor vastgoedmanagement en VvE management. Met onze totaaloplossingen kunt u op een gemakkelijke en flexibele manier uw vastgoed overal ter wereld beheren.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Kies voor een professioneel vastgoedbeheer systeem

Het vastgoedbeheer systeem dat ontwikkeld is door Informant Software, is zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij ons programma kunt u op een toegankelijke manier zowel uw VvE management als uw huurbeheer managen:

  • Het biedt mogelijkheden voor financiële en technische zaken;
  • U kunt onroerend goed van derden en van uzelf beheren;
  • U kunt er een database mee vastleggen, waarin heel wat gegevens kunnen worden ondergebracht, waaronder: eigenaren, technische details, foto’s en huurders.

Daarnaast dragen de gegevens uit de database bij aan een gemakkelijke verwerking van:

  • Automatische incasso’s;
  • Betaalopdrachten;
  • Dagafschriften;
  • Aanmaningen.

Ook kunt u op basis van alle boekingen de huurafrekeningen voor uw eigenaren op een eenvoudige manier samenstellen en versturen.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Informant Software

Bent u benieuwd naar het vastgoedbeheer systeem dat ontwikkeld is door Informant Software en wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust eens telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 0174-724000. Via onze website leest u meer over onze diensten en u kunt er ook vrijblijvend een brochure opvragen.