Wanneer u gebruikmaakt van onze oplossingen voor een geoptimaliseerd beheer van uw VvE, kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud. Informant Software, gevestigd in Wateringen, regio Den Haag, biedt niet louter totaaloplossingen op het gebied van vastgoedmanagement aan; ook ontfermen wij ons over het onderhoud van de programma’s en software die wij hebben ontwikkeld.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Het beheer van uw VvE en het onderhoud van de software

Sinds 1990 hebben wij ervaring in het ontwikkelen en implementeren van software voor het beheer van uw VvE en het uitvoeren van onderhoud. Als specialist in slimme software voor verhuur- en VvE-beheer volgen wij de ontwikkelingen in de vastgoedbranche op de voet. Vinden er verschuivingen plaats? Dan vertalen wij veranderingen naar aanpassingen in de programmatuur. Ook hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten en passen wij onze oplossingen aan naar aanleiding van hun wensen. Wanneer we een nieuwe technologie introduceren, wordt deze natuurlijk eerst goed onderzocht voordat deze wordt toegepast. Het gevolg hiervan is dat u als VvE-beheerder te allen tijde beschikt over software die up-to-date is.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Informeer naar de mogelijkheden van onze onderhoudsdiensten

Het onderhoud van het softwareprogramma voor het beheer van uw VvE geeft u met een gerust hart uit handen aan Informant Software. Heeft u vragen over onze totaaloplossingen of zou u graag meer informatie inwinnen over ons bedrijf? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0174-724000.