Werkt u als vastgoedbeheerder en bent u op zoek naar software voor het beheer en onderhoud van uw panden? Dan rekent u op Informant uit Wateringen, dicht bij Den Haag. Wij hebben al meer dan dertig jaar ervaring met het ontwikkelen en implementeren van software voor de vastgoedsector, voor het online beheer en onderhoud van onroerend goed op een eenvoudige manier.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Ontdek onze software voor beheer en onderhoud van uw onroerend goed

Met behulp van onze software wordt het bijhouden van beheer en onderhoud van uw onroerend goed zeer overzichtelijk. U kunt uw volledige administratie namelijk onderbrengen in ons programma en het is tevens mogelijk om documenten en informatie op te slaan en betalingen te regelen. U kunt tevens bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar software voor makelaars. Ook voor vastgoedmakelaars bieden wij namelijk totaaloplossingen op het gebied van uitgebreid online vastgoedbeheer. Ons team vertelt u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Ga in gesprek met een van onze experts

Wanneer u meer wilt weten over onze software voor beheer en onderhoud van onroerend goed, horen wij dat graag van u. Ons team vertelt u met plezier meer over onze totaaloplossingen. Ook als u andere vragen heeft, neemt u gerust telefonisch contact met ons op via 0174-724000.

Informant Software B.V.