Informant Software biedt u een uitgebreid verhuurmakelaar pakket. Dit pakket ondersteunt u bij de diverse taken die u moet volbrengen als makelaar.

Informant Software is opgericht in 1990 en richt zich op het ontwikkelen en implementeren van vastgoedmanagement software. Onze productlijn Informant is dankzij onze jarenlange kennis en nauwe samenwerking met klanten uitgegroeid tot het meest verkochte vastgoedmanagementpakket. Wij werken samen met tal van Nederlandse MKB-bedrijven in de vastgoedmarkt. Of u actief bent als belegger, (verhuur)makelaar of projectontwikkelaar, wij bieden u met onze uitgebreide productlijn ondersteuning bij diverse werkzaamheden. Dit alles met tijdwinst als één van de hoofddoelen.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Verhuurmakelaar pakket van Informant

Informant Software heeft een verhuurmakelaar pakket ontwikkeld dat vraag en aanbod bij elkaar brengt: Informant CRM. Met Informant CRM beschikt u over een relatiebeheerprogramma waarin vastgoed gerelateerde zaken kunnen worden vastgelegd.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Wanneer u als (verhuur)makelaar optreedt als beheerder namens diverse eigenaren, draagt u onder andere zorg voor huurincasso’s en de huurafrekening. Om deze taken te vergemakkelijken en minder tijd in beslag te laten nemen heeft Informant Software een module ontwikkeld: Informant Onroerend Goed Beheer, welke is geïntegreerd met de overige modules van Informant.

Wilt u meer informatie over ons verhuurmakelaar pakket dan kunt u terecht op onze internetsite. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0174-724000.