Informant is in 1990 gestart en heeft sindsdien een succesvolle productlijn opgezet. Informant houdt zich niet alleen bezig met het ontwikkelen van producten, maar ook met de implementatie hiervan. Als Informant haar producten succesvol heeft geïmplementeerd dan kunt u nog steeds op ons rekenen. Wij houden ons namelijk ook bezig met onderhoud, support en optimalisatie van onze producten.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Huuradministratie

Voor het bijhouden van uw huuradministratie is Informant Onroerend Goed Beheer uitermate geschikt. Informant Onroerend Goed Beheer is een vastgoedmanagement programma dat u kunt gebruiken voor zowel het financiële als het technische beheer van uw eigen onroerend goed of dat van derden. U kunt via het programma bijvoorbeeld huurverhogingen volgens verschillende methodieken invoeren en bekijken. U kunt het programma ook gebruiken voor het verwerken van automatische incasso’s, aanmaningen, of betaalopdrachten.

Als u met Informant Onroerend Goed Beheer werkt, beschikt u ook over een vastgoedmanagement database met onder meer eigenaren, complexen, units, technische details, foto’s, leveranciers, huurders, contracten en hypotheken.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Contact opnemen bij vragen

Voor meer informatie over de voordelen van onze huuradministratie software kunt u onze website bezoeken. Hier kunt u per product informatie aanvragen. Wij zijn ook telefonisch te bereiken op 0174-724000. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord.

Informant Software B.V.