Online uw vastgoedbeheer regelen, is mogelijk met de software van Informant Software. Wij bieden u een totaaloplossing aan voor huurbeheer en VvE-beheer. We bieden u meerdere modules aan die u ook samen kunt gebruiken. Voor iedere commercieel beheerder, beherend makelaar, belegger, verhuurder of VvE-beheerder is onze software de ideale oplossing voor vastgoedmanagement.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Online vastgoedbeheer software: wat zijn de mogelijkheden?

Informant Software, gevestigd in Wateringen, nabij Den Haag, werkt met meerdere modules die ieder een ander deel van het online vastgoedbeheer op zich nemen. Met de module Onroerend Goed Beheer kunt u een groot deel van het huurbeheer of VvE-management al regelen. Zo regelt u via deze module eenvoudig het financieel en technisch beheer. Daarnaast bieden wij de module Informant Financiële Administratie aan waarmee u één of meerdere boekhoudingen voert. Facturering regelt u via onze module Informant Facturering. Bovendien hebben wij een module waarbij u via Excel, MS Access of elk andere programma toegang heeft tot al uw vastgoedmanagementgegevens in de Informant Database. Om er zeker van te zijn dat alles goed functioneert en ook blijft functioneren, kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten. U weet dan zeker dat u optimaal rendement haalt uit onze online vastgoedbeheer software.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Ontdek het internet portaal

Het is mogelijk om uw opdrachtgevers en klanten 24 uur per dag hun gegevens in te laten zien. Daarvoor hebben wij een module Informant Internet Portaal. U stelt daarmee via uw eigen website gegevens beschikbaar. Het is daarbij zelfs mogelijk verschillende portalen aan te maken, bijvoorbeeld aparte portalen voor eigenaren, huurders en het VvE-bestuur. Als u meer wilt weten over onze totaaloplossingen of direct online vastgoedbeheer software van Informant Software wilt aanschaffen, belt u naar 0174-724000.

Informant Software B.V.