Welkom bij Informant, het meest verkochte vastgoedmanagement pakket. Met Informant beschikt u over een ideaal vastgoed programma, dat door veel organisaties naar grote tevredenheid wordt gebruikt.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Informatie snel beschikbaar middels het vastgoed programma van Informant

Op iedere plaats in het vastgoed programma geeft één toetsaanslag u toegang tot bijvoorbeeld huurders, eigenaren, panden, opdrachten, klachten en openstaande posten. Handig bij een telefoontje over een storing of een aanmaning, terwijl u net een dagafschrift boekt. De overzichten geven u naar diverse gezichtspunten inzicht in de vastgoedbeheer portefeuille.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Efficiënt vastgoedbeheer

Alle te incasseren bedragen, facturen en incasso- en betaalopdrachten worden automatisch aangemaakt, indien gewenst voor meerdere administraties tegelijkertijd. Bij het inlezen van de dagafschriften worden alle ontvangsten automatisch in de juiste administratie, in het juiste dagboek en op de juiste huurder of eigenaar bijgewerkt. In de vastgoedmanagement database zijn alle technische details van panden vastgelegd, met eventuele onderhoudscontracten of voorkeursleveranciers. Klachten legt u vast op de betreffende panden en bewaakt u met voortgangscontrole overzichten. De serviceafrekening wordt geheel automatisch opgesteld, inclusief de berekening van het nieuwe voorschot. De brieven worden aangemaakt, de contracten aangepast, de afrekening geboekt en de nieuwe voorschotten automatisch bij de contracten bijgewerkt.

 

Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie

Geniet u nog niet van de voordelen van een geïntegreerd en efficiënt vastgoed programma? Op deze site vindt u meer informatie. U kunt ook een brochure met uitgebreide product- en prijsinformatie aanvragen of een afspraak maken voor een demonstratie. Bespaar veel tijd en verbeter de kwaliteit van uw organisatie met een investering in het vastgoed programma van Informant. Om de kosten hoeft u het in ieder geval niet te laten. Wij zijn u graag van dienst. U kunt ons bereiken door te bellen met 0174-724000.

Informant Software B.V.