Informant Software uit Wateringen, dicht bij Den Haag, levert software waarmee u als vastgoedbelegger gemakkelijk uw eigen vastgoed kunt beheren. Daarnaast kunnen ook commercieel beheerders, beherend makelaars, verhuurder of VvE’s gebruikmaken van onze software. Zij kunnen zo meerdere administraties voeren via modules die naadloos op elkaar aansluiten.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Welke software kan een vastgoedbelegger gebruiken?

De software van Informant Software kan worden gebruikt om een of meerdere administraties te beheren. U legt ze eenvoudig aan en heeft zo een goed inzicht in uw financiële situatie. Er zijn verschillende software modules die handig zijn voor een vastgoedbelegger. Zo kunt u met de module Onroerend Goed Beheer prolongaties, huurverhogingen en het technisch beheer verzorgen. Financiële zaken regelt u via de module Informant Financiële Administratie. Beter kunt u uw administratie of administraties niet beheren.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Het belang van goede implementatie

Als u optimaal gebruik wilt maken van onze software, is een goede implementatie belangrijk. Wij bieden u een standaard implementatieplan, dat eerst met u wordt doorgenomen. Als het niet geheel naar uw wens is, kunnen wij het alsnog aanpassen. Daarna installeren wij de software voor u en kunt u het gaan gebruiken. Heeft u interesse in onze software voor de administratie van een vastgoedbelegger? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op om de software te bestellen en te ervaren hoe het u als vastgoedbelegger kan helpen. U kunt daarvoor bellen naar 0174-724000.

Informant Software B.V.