Houd de servicekosten VvE eenvoudig bij met de gebruiksvriendelijke software van Informant Software. Ons bedrijf is opgericht in 1990 en richt zich vanaf die tijd volledig op het ontwikkelen van een zo gebruiksvriendelijk mogelijk vastgoedmanagement software en VvE management software. Door onze jarenlange ervaring en onze servicegerichtheid, is onze productlijn Informant het meest verkochte vastgoedmanagementpakket geworden. En daar kunt u van profiteren!

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Heel eenvoudig de servicekosten VvE berekenen met Informant

Onze productlijn Informant wordt niet voor niets zo veel gebruikt. Wij bieden met deze software een perfecte totaaloplossing, waarmee u uw financiële, commerciële en technische aspect van het vastgoedbeheer in één systeem kunt beheren. Bij onze Informant software voegen wij ook onze speciale Informant Internet Portaal aan: hiermee kunnen klanten, leden of opdrachtgevers 24 uur per dag hun gegevens online inzien. En u kunt zelf bepalen hoeveel en welke informatie zij kunnen bekijken! Met een implementatieplan kunnen we de software zo voor u installeren, dat u optimaal rendement van uw investering terugziet. Bij een kleinere organisatie zullen er andere instellingen handig zijn dan voor een grote organisatie. Met de Informant Software kunt u altijd heel eenvoudig de servicekosten VvE inzien en berekenen.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Nieuws over Informant Software

Wilt u graag wat meer informatie over ons bedrijf of onze diensten voor het eenvoudig berekenen van de servicekosten VvE? Dat kan! Op onze website kunt u direct een geheel vrijblijvende brochure aanvragen en leest u al het nieuws rondom ons bedrijf. U kunt ons uiteraard ook altijd bellen voor vragen. Dat doet u via het telefoonnummer 0174-724000