Houd de servicekosten voor uw VvE eenvoudig bij met de gebruiksvriendelijke software van Informant Software, gevestigd in Wateringen, nabij Den Haag. Ons bedrijf is opgericht in 1990 en richt zich volledig op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke vastgoedmanagementsoftware en VvE-managementsoftware, onder andere voor het berekenen van de servicekosten voor uw VvE. Door onze jarenlange ervaring en onze servicegerichtheid is onze productlijn Informant het meest verkochte vastgoedmanagementpakket. Daar kunt ook u van profiteren!

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Eenvoudig de servicekosten voor uw VvE berekenen

De productlijn van Informant Software wordt niet voor niets zoveel gebruikt. Wij bieden met deze software een perfecte totaaloplossing, waarmee u het financiële-, commerciële- en technische aspect van het vastgoedbeheer in één systeem beheert. Bij onze Informant software voegen wij ook ons speciale Informant Internet Portaal toe: hiermee kunnen klanten, leden of opdrachtgevers hun gegevens 24 uur per dag online inzien. Daarnaast bepaalt u zelf welke informatie zij kunnen bekijken.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Optimaal rendement door ons implementatieplan

Met een implementatieplan installeren we de software zo voor u, dat u optimaal rendement van uw investering terugziet. Voor een kleinere organisatie zullen andere instellingen handig zijn dan voor een grote organisatie. Met onze software berekent u niet alleen eenvoudig de servicekosten voor uw VvE, u ontvangt via dit systeem ook een jaarrekening van een VvE.

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Wilt u graag wat meer informatie ontvangen over ons bedrijf of over onze diensten voor het eenvoudig berekenen van de servicekosten voor uw VvE? Neem dan contact met ons op! Op onze website vraagt u direct geheel vrijblijvend een brochure aan en leest u al het nieuws rondom ons bedrijf en de servicekosten voor VvE’s. U kunt ons uiteraard ook bellen als u vragen heeft. Dat doet u via het telefoonnummer 0174-724000

Informant Software B.V.