Houd de servicekosten voor uw VvE eenvoudig bij met de gebruiksvriendelijke software van Informant Software, gevestigd in Wateringen, nabij Den Haag. Ons bedrijf is opgericht in 1990 en richt zich volledig op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke vastgoedmanagementsoftware en VvE-managementsoftware. Door onze jarenlange ervaring en onze servicegerichtheid is onze productlijn Informant het meest verkochte vastgoedmanagementpakket geworden. En daar kunt u van profiteren!

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 Eenvoudig de servicekosten voor uw VvE berekenen

De productlijn van Informant Software wordt niet voor niets zo veel gebruikt. Wij bieden met deze software een perfecte totaaloplossing, waarmee u het financiële-, commerciële- en technische aspect van het vastgoedbeheer in één systeem beheert. Bij onze Informant software voegen wij ook onze speciale Informant Internet Portaal toe: hiermee kunnen klanten, leden of opdrachtgevers 24 uur per dag hun gegevens online inzien. Daarnaast bepaalt u zelf hoeveel en welke informatie zij kunnen bekijken! Met een implementatieplan kunnen we de software zo voor u installeren, dat u optimaal rendement van uw investering terugziet. Bij een kleinere organisatie zullen er andere instellingen handig zijn dan voor een grote organisatie. Met onze software berekent u eenvoudig de servicekosten voor uw VvE en krijgt u een jaarrekening van een VvE.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Wilt u graag wat meer informatie over ons bedrijf of over onze diensten voor het eenvoudig berekenen van de servicekosten voor uw VvE? Neem dan contact met ons op! Op onze website vraagt u direct een geheel vrijblijvende brochure aan en leest u al het nieuws rondom ons bedrijf en de servicekosten voor VvE’s. U kunt ons uiteraard ook bellen als u vragen heeft. Dat doet u via het telefoonnummer 0174-724000