Indien u als kantoor meerdere VvE's onder uw beheer heeft, dan weet u hoe bewerkelijk dit kan zijn zonder specifieke VvE Software. De administratie is op zich prima te voeren in uw boekhoudprogramma, maar dit kunt u niet gebruiken voor de meerjarenplanningen en de mede hieruit voortvloeiende begrotingen op basis van de berekende VvE bijdragen. Het doorvoeren van nieuwe bijdragen kost veel tijd. Ook het voorbereiden van vergaderingen is nogal bewerkelijk. Daarnaast bent u veel tijd kwijt met routinematige handelingen. Dat kan gelukkig allemaal veel gemakkelijker.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

VvE Software van Informant

De oplossing vindt u in de VvE Software Informant Onroerend Goed Beheer. Dit geïntegreerde vastgoedmanagement pakket voor zowel VvE beheer als huurbeheer automatiseert alle routinematige werkzaamheden. Hiermee boekt u aanzienlijke tijdwinst. Zelfs uw eigen facturen aan de VvE's worden geautomatiseerd aangemaakt én geboekt in zowel uw eigen boekhouding als die van de VvE's. Onze VvE software voorziet ook in de ondersteuning van meerjarenplanning, begrotingen, berekening van VvE bijdragen, technisch beheer, uitnodigingen voor vergaderingen, jaarverslagen, etc. Met dezelfde hoeveelheid mensen kunt u ongeveer het dubbele aantal VvE's beheren.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Nieuwsgierig? Neem contact op

Wilt u net als onze vele andere klanten uw organisatie stroomlijnen en optimaliseren met onze VvE Software? Op deze site vindt u meer informatie. U kunt ook een brochure met uitgebreide product- en prijsgegevens aanvragen of een afspraak maken voor een demonstratie. Wij laten u graag de voordelen zien. Het gaat u veel tijd opleveren! Bellen is natuurlijk sneller, neem contact op via 0174-724000.