Bent u als VvE-beheerder op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig VvE-beheerprogramma met speciale VvE-software? Indien u als kantoor meerdere VvE’s onder uw beheer heeft, dan weet u hoe bewerkelijk dit kan zijn zonder specifieke VvE-software. De administratie is op zich prima in te voeren in uw boekhoudprogramma. Aan de andere kant kunt u dit niet gebruiken voor de meerjarenplanningen en de mede hieruit voortvloeiende begrotingen op basis van de berekende VvE-bijdragen. Het doorvoeren van nieuwe bijdragen kost veel tijd. Ook het voorbereiden van vergaderingen is nogal bewerkelijk. Daarnaast bent u veel tijd kwijt met routinematige handelingen. Dat kan gelukkig allemaal veel gemakkelijker. Wanneer u een VvE-beheerprogramma met VvE-beheersoftware bestelt, verhoogt u de efficiëntie binnen het bedrijf. Dat is toch precies wat u wilt?

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Een VvE-beheerprogramma met VvE-software: gebruiksvriendelijke software voor een VvE-beheerder

De VvE-beheersoftware Informant Onroerend Goed Beheer van Informant Software (Wateringen, nabij Den Haag) is de oplossing die u als VvE-beheerder zoekt. Dit geïntegreerde vastgoedmanagementpakket voor zowel VvE-beheer als huurbeheer automatiseert alle routinematige werkzaamheden. Hiermee boekt u aanzienlijke tijdwinst. Zelfs uw eigen facturen aan de VvE’s worden geautomatiseerd aangemaakt én geboekt in zowel uw eigen boekhouding als die van de VvE’s. Onze VvE-beheersoftware voorziet iedere beheerder onder andere ook in de ondersteuning van meerjarenplanningen, begrotingen, de berekening van VvE-bijdragen, technisch beheer, tijdregistratie, uitnodigingen voor vergaderingen en jaarverslagen. Met dezelfde hoeveelheid mensen kunt u ongeveer het dubbele aantal VvE’s beheren.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Handige VvE-software voor iedere VvE-beheerder

Als VvE-beheerder kunt u soms wel wat handige software gebruiken, zoals onze VvE-beheersoftware. Het VvE-beheerprogramma van Informant Software is volledig afgestemd op VvE-kantoren. Door onze uitgebreide ervaring met de problematiek die speelt op VvE-kantoren hebben we de VvE-beheersoftware zo kunnen inrichten dat aan de voornaamste wensen en eisen van de VvE-beheerder is voldaan. Daarbij zitten ook specifieke zaken, zoals automatische incasso, over alle bedrijven heen of eenvoudige facturatie van de vergoeding voor het verrichten van de administratie.

 

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons VvE-beheerprogramma en de VvE-software? Wilt u net als onze vele andere klanten uw organisatie stroomlijnen en optimaliseren met onze VvE-software? Vraag dan een brochure met uitgebreide product- en prijsgegevens aan of maak een afspraak voor een demonstratie. Wij laten u graag de voordelen van het VvE-beheerprogramma en onze software voor u als VvE-beheerder. Ons VvE-beheerprogramma met VvE-beheersoftware zal u in de toekomst veel tijd besparen! U neemt contact met ons op door te bellen naar 0174-724000.

Informant Software B.V.