De softwareprogramma’s van Informant Software, gevestigd in Wateringen, regio Den Haag, helpen u binnen aanzienlijk korte tijd aan een correcte VvE-jaarrekening. Met onze software helpen wij mkb-bedrijven in de vastgoedmarkt in Nederland bij de dagelijkse werkzaamheden. Omdat alle informatie en handelingen in één systeem worden uitgevoerd, levert dit systeem veel tijdwinst op voor uw organisatie.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Met onze software is de jaarrekening van de VvE zo opgesteld

Naast het leveren van de beste kwaliteit, staat ook het verlenen van goede service aan onze klanten bij ons centraal. Het is van groot belang dat de juiste zorg en aandacht besteed wordt aan het installeren van de nieuwe software voor uw organisatie, zodat u eenvoudig uw VvE-jaarrekening kunt inzien. Daarom zorgen onze specialisten voor een implementatieplan op maat, zodat u optimaal profiteert van alle mogelijkheden van onze software. Ook na de implementatie staan wij voor u klaar met onze service. Zo zorgen wij onder andere voor het onderhoud van uw software. Wanneer er sprake is van een gewijzigde regelgeving op het gebied van VvE-management, passen wij onze instellingen aan. Zo blijft uw systeem altijd up-to-date!

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Krijg de beschikking over een totale vastgoedoplossing

Met Informant Software heeft u voor zowel uw huurbeheer als VvE-beheer een totaaloplossing in handen. Dankzij onze software voert u namelijk zowel het financiële als het technische beheer uit. Ook laat u heel eenvoudig een VvE-jaarrekening opstellen, de servicekosten van het VvE berekenen en geheel automatisch de boekingen van reservefondsen plaatsvinden. Wilt u een brochure met onze diensten aanvragen? Regel dit dan via onze website. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0174-724000 voor technisch support of voor meer informatie over uw VvE-jaarrekening.