Brochure aanvragen


Invullen gegevens

Vrijblijvende demo afspraak


Afspraak inplannen

Vastgoed Event CorporatieNLInformant Software B.V. is op 29 maart 2018 aanwezig op het Vastgoed Event van CorporatieNL, met als thema Duurzaamheid & Innovatie (https://www.corporatienl.nl/events-trainingen/vastgoed-event/) om de mogelijkheden van Informant te laten zien. Wij zullen daar onder andere deelnemen aan het Rondetafelgesprek met als onderwerp Vastgoedbeheer digitaliseren: Hoe doe je dat als kleine corporatie?. Wij heten u graag welkom aan onze stand. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen of kunnen u meer uitleg geven over de mogelijkheden van Informant in uw specifieke situatie.

Servicepack 7.48b beschikbaar!

Het servicepack 7.48b staat gereed op het klantenportaal op de website. In dit servicepack is een aantal zaken opgelost die uit de versie naar voren zijn gekomen. Het is vooral belangrijk om deze update te draaien, wanneer u gebruik maakt van het selectief verwijderen van de huurafrekeningen. Heeft u hulp nodig bij de installatie van het servicepack, neemt u dan contact op met .

Nieuwe versie 7.48 beschikbaar!

Vanaf heden is onze nieuwe versie, Informant 7.48, beschikbaar. Deze versie staat bol van nieuwe functionaliteiten. Denkt u hierbij aan het kunnen verwerken van uw UBL-inkoopfacturen, een traject voor offerteaanvragen vanuit een melding en de bewaking hiervan, het in rekening brengen van een vaste vergoeding of extra courtage via de huurafrekening, vele toevoegingen in ons steeds interactiever wordende Internet Portaal en nog veel meer…. Tevens is Informant geschikt gemaakt voor mobiele weergave op uw tablet of smartphone.

Dit is nog maar een kleine greep uit alle nieuwe zaken binnen Informant. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u Informant een keer zien, vraagt u ons dan gerust naar de brochure of maakt u een afspraak voor een demonstratie bij u op kantoor.

Informant Software is netwerkpartner van Vastgoed Belang!

De belangenvereniging Vastgoed Belang is al jaren een begrip in ‘vastgoedland’. Zij ondersteunen particuliere vastgoedbeleggers op het gebied van juridische vraagstukken, organiseren cursussen en leveren verschillende branch gerelateerde producten en diensten. Sinds kort is Informant officieel netwerkpartner van Vastgoed Belang. Dit houdt in dat Vastgoed Belang zich schaart achter onze software en deze ook adviseert. Informant daarentegen, hanteert voor leden van Vastgoed Belang aangepaste tarieven bij aanschaf van de software of voor het abonnement. Informeert u tijdens een demonstratie gerust naar de mogelijkheden. Een demonstratie afspraak kunt u maken middels het aanvraagformulier op onze website.

Onze nieuwe partner: go2UBL

Eerder al hadden wij gemeld dat Informant UBL ready is voor de inkoopfacturen. Omdat UBL de standaard gaat worden, heeft Informant de handen ineen geslagen met onze nieuwe partner go2UBL.

Go2UBL zorg ervoor dat al uw inkoop- en verkoopdocumenten worden verrijkt met een UBL bestand, waarmee u niet alleen voldoet aan de standaard, maar waarmee u ook uw administratieve efficiency verbetert!

De visie van go2UBL is om de komende jaren een belangrijke rol te spelen in de adoptie van e-factureren, door het omzetten van 'domme' output bij de verzender (bijv. PDF) naar 'slimme' input voor de ontvanger (een UBL-document, inclusief boekingsvoorstel) en dat voor alle typen binnenkomende documenten. En wat voor de elektronische factuur geldt, is ook van toepassing op andere berichten: creditnota's, kasbonnetjes, pinbonnetjes, inkoopverklaringen, declaraties, belastingaanslagen, etc.

Kijk voor meer informatie op www.go2ubl.nl of www.ubbelen.nl

Bezoekadres

Informant Software B.V.
Kwaklaan 9
2291 AT Wateringen

Contact

Telefoon: 0174 - 296189
Algemeen: info@informant.nl
Support: support@informant.nl