Brochure aanvragen


Invullen gegevens

Vrijblijvende demo afspraak


Afspraak inplannen

Informant Software wenst u fijne feestdagen!Het jaar loopt bijna ten einde en ook dit jaar sluit Informant 2018 feestelijk af met de Kerstborrel voor haar medewerkers.
Deze vindt plaats op 21 december a.s. Op die datum is Informant vanaf 14.00 uur niet meer bereikbaar.

Daarnaast is Informant op 24 december de gehele dag gesloten en op
31 december zijn wij vanaf 15.00 uur niet meer bereikbaar.

Indien u meer informatie wenst over onze software, vult u dan gerust ons formulier in, en wij zullen u de eerstvolgende werkdag beantwoorden.

Eventuele supportvragen kunt u sturen naar en ook deze zullen de eerste werkdag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen.

Rest ons nog om u mooie, warme Kerstdagen te wensen en alle goeds en voorspoed, zowel privé als zakelijk, voor 2019!

Namens alle medewerkers van Informant Software B.V.

Informant versie 7.50: de AVGVersie 7.50 staat inmiddels gereed op ons klantenportaal. Deze versie is met name belangrijk, omdat hierin tools zijn opgenomen met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), welke 25 mei is ingegaan en onze Data Pro Code, waar onze Verwerkersverklaring onderdeel van uitmaakt. Met deze versie kunt u een Register instellen, aan de hand waarvan u op een later tijdstip persoonsgegevens kunt minimaliseren en/of anonimiseren. Tevens vindt u hier templates waarmee u op eenvoudige wijze kunt voldoen aan het Recht op Inzage.

Bent u op zoek naar een softwarepakket dat u helpt bij uw Vastgoed en/of VvE-administratie, inclusief het technisch beheer, vraagt u dan onze brochure aan of maak een afspraak voor een demonstratie bij u op locatie.

Versie 7.49 is vanaf nu beschikbaar!Inmiddels is de release van de nieuwe versie een feit. Uiteraard is er weer een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om bij agendapunten aan te geven of er moet worden gestemd, inclusief stembriefjes. Wat ook nieuw is, is de mogelijkheid om warmteafrekeningen te exporteren naar en te importeren van ISTA, Techem, VWV Group en WMS Brunata. Uiteraard is dit nog maar een kleine greep uit alle toevoegingen.
Bent u geïnteresseerd in de software en wilt u deze een keer zien, maakt u dan gerust een afspraak of vraag de brochure aan voor meer informatie.

Vastgoed Event CorporatieNLInformant Software B.V. is op 29 maart 2018 aanwezig op het Vastgoed Event van CorporatieNL, met als thema Duurzaamheid & Innovatie (https://www.corporatienl.nl/events-trainingen/vastgoed-event/) om de mogelijkheden van Informant te laten zien. Wij zullen daar onder andere deelnemen aan het Rondetafelgesprek met als onderwerp Vastgoedbeheer digitaliseren: Hoe doe je dat als kleine corporatie?. Wij heten u graag welkom aan onze stand. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen of kunnen u meer uitleg geven over de mogelijkheden van Informant in uw specifieke situatie.

Servicepack 7.48b beschikbaar!

Het servicepack 7.48b staat gereed op het klantenportaal op de website. In dit servicepack is een aantal zaken opgelost die uit de versie naar voren zijn gekomen. Het is vooral belangrijk om deze update te draaien, wanneer u gebruik maakt van het selectief verwijderen van de huurafrekeningen. Heeft u hulp nodig bij de installatie van het servicepack, neemt u dan contact op met .

Bezoekadres

Informant Software B.V.
Kwaklaan 9
2291 AT Wateringen

Contact

Telefoon: 0174 - 296189
Algemeen: info@informant.nl
Support: support@informant.nl