Bent u op zoek naar een compleet VvE programma voor online verhuurbeheer, om huurbeheer online te regelen, dat volledig is afgestemd op de wensen en eisen van VvE kantoren? Hartelijk welkom, u zit bij Informant helemaal goed. Gecombineerd met Informant Financiële Administratie voorziet Onroerend Goed Beheer in een bijzonder efficiënte administratie van zowel het VvE-administratiekantoor zelf als van meerdere VvE’s. Nooit meer dubbele invoer en veel tijd kwijt aan onnodige handelingen. Om over de vermindering van de kans op fouten maar niet te spreken.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Hoe werkt online verhuurbeheer met onze totaaloplossing?

We geven u graag een aantal voorbeelden van online verhuurbeheer. Vanuit een meerjarenplanning worden de benodigde reserveringen in de begroting opgenomen en daadwerkelijk als voorziening geboekt. Bijdragen worden uit deze begroting berekend op grond van verdeelsleutels. Alle processen zoals de prolongatie en incasso van bijdragen kunnen in één handeling voor alle VvE’s plaatsvinden. Uitnodigingen voor vergaderingen, presentielijsten etc. maakt u eenvoudig door de koppeling met Word. Ook de facturering van uw eigen administratiekosten aan de VvE’s vindt geautomatiseerd plaats. Zelfs de boeking hiervan als inkoopnota in de VvE is geautomatiseerd. Zo regelt u gemakkelijk online het huurbeheer.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Nader kennismaken?

Wilt u nader kennismaken met dit VvE programma waarmee u online uw huurbeheer regelt? De specialisten van Informant geven u graag een vrijblijvende demonstratie of kunnen u helpen bij de implementatie van de software voor online verhuurbeheer. Op deze site vindt u meer informatie over ons VvE programma. U kunt ook een brochure met uitgebreide product- en prijsinformatie aanvragen. Natuurlijk kunt u ook eerst bellen naar 0174-724000. Wij zijn u graag van dienst.

Informant Software B.V.