Voor een goede oplossing op het gebied van VvE-beheer automatisering is de keuze niet zo heel uitgebreid. Zeker niet als u op zoek bent naar een pakket dat specifieke wensen op het gebied van VvE-beheer heeft geïntegreerd met bijvoorbeeld de financiële administratie. Informant biedt die oplossing wel. Een oplossing die is gebaseerd op uw werkzaamheden in de dagelijkse praktijk en die daardoor begrijpt tegen welke knelpunten u aanloopt.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

De voordelen van VvE-beheer automatisering

Door uw VvE beheer automatisering met Informant te voeren bespaart u een aanzienlijke hoeveelheid tijd. Zo hoeven boekingen bijvoorbeeld slechts een keer ingevoerd te worden en is de kans op fouten aanzienlijk gereduceerd. Maar ook andere zaken kunnen eenvoudiger worden opgelost. Zo is het gemakkelijk om snel en simpel meerjarenplanningen, begrotingen en hieruit voortvloeiende VvE-bijdrage berekeningen en boeking van voorzieningen uit te voeren. Of aan geautomatiseerde facturering van administratiekosten aan VvE’s inclusief boeking van inkoopnota’s hiervan in de VvE-administratie.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Profiteer ook van de mogelijkheden

Pijnig uw medewerkers niet langer met een oplossing die nét niet voldoet en nét niet op uw werkzaamheden is afgestemd. Maak elders op deze site uitgebreid kennis met de VvE beheer automatisering van Informant. U kunt ook een brochure met product- en prijsinformatie aanvragen of een afspraak maken voor een demonstratie. Wij zijn u graag van dienst. Bij vragen kunt u ook rekenen op onze klantenservice. Bel hiervoor met 0174-724000.

Informant Software B.V.