Het beheer van vastgoed kan zonder specifieke software een bewerkelijke aangelegenheid zijn. Of het nu gaat over huurbeheer of VvE-beheer, beide takken van sport kennen veel routinematige werkzaamheden die zonder een specifieke oplossing voor vastgoed automatisering (te) veel tijd vergen. Gegevens worden vaak dubbel vastgelegd met alle gevolgen van dien. Informatie over huurcontracten, VvE bijdragen of technische details van panden zijn niet of nauwelijks te vinden. Gevolg is veel ergernis en tijdverlies. Ook de aanlevering van gegevens aan externe partijen zoals banken, beleggers en verenigingen van eigenaren gaat moeizaam en kost veel tijd. Gelukkig is er een oplossing. De investering in onze vastgoed automatisering is bovendien snel terugverdiend.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

De nummer één in vastgoed automatisering

Informant Onroerend Goed Beheer is de bestverkochte oplossing voor vastgoed automatisering. Dit komt volgens de gebruikers door de goede prijs prestatieverhouding, de gewaardeerde service en het feit dat het als enige programma een volledige ondersteuning biedt voor huurbeheer, VvE-beheer én de eigen boekhouding van het kantoor – denk hierbij bijvoorbeeld aan tijdregistratie. Al deze disciplines van vastgoed automatisering krijgen bij Informant Software de volle aandacht. Door de totale integratie wordt niet alleen een gigantische tijdswinst geboekt, maar is bovendien alle vastgoed informatie eenvoudig voorhanden. Een storing van een Cv-ketel bijvoorbeeld kan hierdoor snel en eenvoudig door iedere medewerker worden opgelost.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

De volgende stap neem u door contact op te nemen

Is ook uw organisatie klaar voor om op optimale wijze om te gaan met vastgoed automatisering? Investeer wat tijd en neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende en kosteloze demonstratie. Wij laten u de voordelen graag zien bij u op kantoor. Op onze site vindt u meer informatie. Ook is uitgebreide prijs- en productinformatie beschikbaar in onze brochure. U zal van de kennismaking geen spijt van hebben. U kunt een afspraak maken door te bellen met 0174-724000.

Informant Software B.V.