Vaak wordt het huurbeheer geautomatiseerd met een combinatie van een boekhoudprogramma, een database met de huurcontracten en enkele spreadsheets voor bijvoorbeeld de servicekosten afrekening. Dezelfde gegevens worden op meerdere plekken vastgelegd. Dat betekent dubbel werk en een aanzienlijk hogere foutkans. Daarnaast is informatie niet snel toegankelijk. Dat kan leiden tot problemen en ontevredenheid van externe relaties.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Alles in één programma voor huurbeheer

Met één specifieke oplossing voor huurbeheer worden alle bovenstaande knelpunten in één keer opgelost. De gegevens van bijvoorbeeld panden, huurders en huurcontracten hoeven slechts éénmaal in de database te worden vastgelegd. Vanuit deze database worden alle processen op het gebied van commercieel-, financieel- en technisch huurbeheer geautomatiseerd uitgevoerd. Hierbij worden zowel de boekhouding als de administratie van het huurbeheer in één handeling bijgewerkt. Het zoeken naar verschillen bij de aansluiting tussen de diverse systemen behoort hiermee tot het verleden. Bij een telefoontje over bijvoorbeeld een storing van een cv ketel zijn alle benodigde gegevens bovendien inzichtelijk en direct bij de hand.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Maak kennis en neem contact op

Geniet u nog niet van de voordelen van een geïntegreerd huurbeheer programma? Op deze site vindt u meer informatie over huurbeheer. U kunt ook een brochure met uitgebreide product- en prijsinformatie aanvragen of een afspraak maken voor een demonstratie van onze huurbeheer software. Net als vele andere klanten kunt u veel tijd besparen en tegelijkertijd de kwaliteit van uw organisatie aanzienlijk verbeteren. Wij zijn u graag van dienst. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen met 0174-724000.

Informant Software B.V.