Voor een betrouwbare en professioneel vastgoedbeheer module kunt u terecht bij Informant Software. Wij bestaan al sinds het jaar 1990 en sindsdien houden wij ons bezig met de ontwikkeling van software voor VvE management en vastgoedmanagement. Het is ons doel dat u op een gemakkelijke manier het vastgoed kan beheren en daarom bieden wij hier totaaloplossingen voor.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Maak gebruik van een vastgoedbeheer module

Bij Informant Software beschikken wij over een vastgoedbeheer module waarmee u uw onroerend goed gemakkelijk kunt beheren. Het gaat hier zowel om VvE-management en uw huurbeheer, dus u hoeft hier niet twee aparte programma’s voor te gebruiken. Met deze module is het volgende mogelijk:

  • U kunt er zowel technische als financiële zaken mee beheren;
  • U beheert er het onroerend goed van uzelf mee, maar ook van derden.

Het is bovendien eenvoudig een database vast te leggen, waarin bijvoorbeeld complexen, leveranciers, foto’s en huurders zijn opgenomen. Deze gegevens helpen u bij de verwerking van onder andere aanmaningen en huurverhogingen.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Vraag blijvend een brochure aan

Wilt u graag gebruik maken van een vastgoedbeheer module van Informant Software? Vraag dan via onze website een brochure aan of neem contact met ons op door even te bellen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer: 0174-724000. Via onze website kunt u meer lezen over de diensten die wij aanbieden.

Informant Software B.V.