Zoekt u een manier om online uw vastgoedbeheer te kunnen regelen, zoals de administratieve werkzaamheden van één of meerdere VvE's? Informant Software biedt u software die kan worden afgestemd op uw specifieke situatie. Profiteer dus van de mogelijkheden om uw vastgoedmanagement online te beheren!

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Betrouwbaar online vastgoedbeheer

In 1990 is Informant Software opgericht. Wij richten ons op het ontwikkelen en implementeren van vastgoedmanagementsoftware. Dankzij onze jarenlange ervaring en intensief contact met onze klanten hebben wij een van de meest verkochte productielijn wat betreft online vastgoedmanagementpakketten. Onze totaaloplossingen ontzorgen u volledig op het gebied van online vastgoedbeheer. De mogelijkheden om uw vastgoedmanagement online te beheren zijn uitgebreid. Met onze software bespaart u uzelf en uw collega's veel werk. Dat is toch precies wat u wilt?

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Maak kennis met onze diensten

Wij bieden meerdere software oplossingen voor onder andere beleggers, makelaars, projectontwikkelaars en VvE-management. Vaak krijgen wij van het management van één of meerdere VvE’s te horen dat zij te veel tijd kwijt zijn met het invoeren van de administratie. Met behulp van de software kunt u met één druk op de knop diverse handelingen voor al uw aangesloten VvE’s doorvoeren en zo gemakkelijk online het vastgoedbeheer regelen. Het doorberekenen van de administratiekosten aan uw VvE’s gaat tevens geheel geautomatiseerd. Dit online vastgoedmanagement levert u een gigantische tijdwinst op. Als u meer wilt weten over onze software of support van ons nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen via 0174-724000.