Bent u op zoek naar een mogelijkheid om online uw vastgoedbeheer te kunnen regelen, zoals de administratieve werkzaamheden van één of meerdere VvE’s? Informant Software biedt u de hulp die kan worden afgestemd op uw specifieke situatie.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Online vastgoedbeheer dankzij Informant Software

In 1990 is Informant Software opgericht. Informant Software richt zich op het ontwikkelen en implementeren van vastgoedmanagementsoftware. Door middel van onze jarenlange ervaring en intensief contact met onze klanten mogen wij zeggen dat wij de meest verkochte productielijn hebben wat betreft vastgoedmanagement pakketten. Informant Software biedt totaaloplossingen voor online vastgoedbeheer, waarmee u op een gemakkelijke manier uw vastgoed kunt beheren.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Doelgroepen van Informant Software

Informant biedt meerdere software oplossingen voor onder andere beleggers, makelaars, projectontwikkelaars en een VvE management. Vaak krijgen wij van het management van één of meerdere VvE’s te horen dat zij of hun medewerkers te veel tijd kwijt zijn met het invoeren van de administratie. Met behulp van de software van Informant kunt u met één druk op de knop diverse handelingen voor al uw aangesloten VvE’s doorvoeren en zo gemakkelijk online het vastgoedbeheer regelen. Het doorberekenen van de administratiekosten aan uw VvE’s gaat tevens geheel geautomatiseerd. Dit levert u een gigantische tijdwinst op. Als u meer wilt weten over onze software of support nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen via 0174-724000.