Wanneer u verhuurder of VvE beheerder bent, kunt u de boekhouding bijhouden via een boekhoudprogramma dat alle informatie over uw Vastgoed online verwerkt. Informant Software biedt u een dergelijk programma aan. Wij leveren daarnaast ook andere software waarmee u bijvoorbeeld uw urenadministratie of projectadministratie bijhoudt. Informant Software helpt u op eenvoudige en snelle wijze bij alle administratieve zaken rondom vastgoedbeheer.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Een boekhoudprogramma waarmee u uw Vastgoed online beheert

Als verhuurder of VvE beheerder is het wel zo gemakkelijk wanneer u alles gemakkelijk bij kunt houden. Dat kan met de module Informant Onroerend Goed beheer. Hier houdt u belangrijke zaken bij in een uitgebreide vastgoedmanagement database. U kunt hieraan Informant Financiële Administratie toevoegen. Dit is een boekhoudprogramma waarmee u de boekhouding voor uw Vastgoed online bijhoudt. U kunt zelfs meerdere boekhoudingen voeren. Er bestaat de mogelijkheid om de verschillende boekhoudingen te integreren.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Zorg en aandacht voor implementatie van software

Om er zeker van te zijn dat de automatisering van uw huurbeheer en VvE management goed verloopt, is het belangrijk voldoende zorg en aandacht te besteden aan de implementatie van de software. Daarom helpen onze specialisten u graag om het boekhoudprogramma voor het online regelen van uw Vastgoed op de juiste manier te implementeren. De software zal geheel worden afgesteld op uw organisatie. Wilt u graag meer informatie over onze softwareoplossingen of onze diensten? Neem dan contact met ons op via 0174-724000.