Partners

Met onze productlijn Informant heeft u al een totaaloplossing voor zowel uw Huurbeheer als uw VvE-beheer in huis. Deze bestaat uit een aantal met elkaar geïntegreerde modules die naadloos op elkaar aansluiten. Naast onze software heeft Informant Software ook nog een aantal zorgvuldig uitkozen partners met ieder hun eigen expertise. Zo kan een partner u van antwoorden voorzien in IT-vraagstukken of kan een partner u helpen met het digitaliseren van uw factuurverwerkingsproces.

Vastgoed Belang

Minder rompslomp en meer rendement voor particuliere vastgoedbeleggers

Het is de kreet waarmee Vastgoed Belang op de bres springt in de landelijke- en lokale politiek. De vereniging voor particuliere vastgoedbeleggers strijdt sinds 1894 voor een eerlijk speelveld, waarin particuliere verhuurders van vastgoed kunnen gedijen. Het doel is het behoud en de verbetering van het rendement van het particuliere vastgoed (woning, kantoren, winkels en overige bedrijfsruimte).

Daarnaast biedt de vereniging Vastgoed Belang een groot aantal (juridische) diensten en producten met korting aan, zoals rentevoordeel bij de vastgoedfinanciering en korting op verzekeringen. Als lid kunt u ook gebruikmaken van de juridische service, het cursusaanbod en de modelovereenkomsten voor het verhuren van vastgoed.

Meer informatie: www.vastgoedbelang.nl

 

Vastgoed belang

 

 

 

   


Micros Internetdiensten

"Doe waar je goed in bent"

Is de slogan van Micros Internetdiensten.  Voor u als relatie van Informant betekent dit het volledig voor u ontzorgen van uw automatisering en netwerk. 

Veiligheid, beschikbaarheid, flexibiliteit en kostenbeheersing zijn de sleutelwoorden. Niet alleen voor het Informant Cloud Platform maar, indien gewenst, voor een vaste prijs per maand ook voor VOIP en al uw overige Applicaties door gebruik te maken van een private cloud in onze 2 gecertificeerde en gekoppelde datacenters.

Volledig ontzorgen, een stevige belofte, maar met een al jaren bewezen beschikbaarheid van 99,9% geen loze slogan.

 

Micros

 

 

 

   


Chapps

Chapps is gespecialiseerd in het ontwikkelen van “Next Generation” Apps voor verhuurmakelaars & vastgoedbeheerders. We hebben een platform gebouwd met unieke en professionele Apps, voor het organiseren van je woninginspecties. Dankzij de integratie tussen Informant en Chapps, werk je uiterst efficiënt en professioneel en worden gegevens met elkaar uitgewisseld.

Over de Rental Inspector ® vindt u meer informatie in de brochure die u hier kunt downloaden en om u een korte impressie te geven van het gemak van deze app, kunt u op dit filmpje zien hoe het precies in zijn werk gaat.

Voor meer informatie: www.chapps.com

Chapps

 

 

 

 

 

 

 

  


go2UBL

go2UBL is een cloudoplossing (UBL/e-facturatie-service) die het mogelijk maakt om alle grafische inkoop- en verkoopdocumenten te verrijken met een UBL-bestand. De inkoop- en verkoopdocumenten worden per e-mail of via de app aangeleverd, door go2UBL verrijkt met een 100% gevuld UBL-bestand en uiteindelijk tesamen met een PDF-bestand afgeleverd op een daarvoor afgesproken locatie. Hierna kunnen de PDF-inkoop- en verkoopdocumenten op basis van het UBL-bestand ingelezen/verwerkt worden binnen Informant.

Bovendien levert de werkwijze van go2UBL een aantal andere voordelen op, zoals o.a. controle op factuurvereisten, KvK-check en het onderscheppen van spookfacturen.

Meer informatie kunt u vinden op: www.go2ubl.nl en www.ubbelen.nl

go2ubl

 

 

 

 

 

 

 

  


Software Borg

Software Borg is gespecialiseerd in het in kaart brengen van de continuïteitsrisico’s voor softwaregebruikers en levert oplossingen voor het beperken van deze risico’s. De gebruikers van Informant hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de software escrowregeling van Informant en Software Borg, waarbij de broncode van de software van Informant is gedeponeerd bij een IT-notaris. 

Op deze manier verzekeren zij zich van de continuïteit van het gebruik en onderhoud van hun bedrijfskritische informatiesysteem, ook op het moment dat er zich een calamiteit voordoet.

Voor meer informatie: http://www.softwareborg.nl

 

 

 

 

 


Cloudiction

Cloudiction richt zich op kleine en middelgrote organisaties, die behoefte hebben aan een betrouwbare partner, die is gespecialiseerd in het adviseren, leveren, implementeren en beheren van ICT-oplossingen. Sinds 2003 is Cloudiction begonnen met het leveren van Cloud diensten gehost vanuit 2 gecertificeerde datacenters in Nederland.

Daarnaast richt Cloudiction zich op organisaties die (tijdelijk) behoefte hebben aan extra capaciteit op het gebied van IT personeel.

Cloudiction is sinds 1991 actief en beschikt dus over jarenlange ervaring en know-how. Zij nemen samen met u de verantwoordelijkheid om tot een goede en stabiele automatiseringsoplossing te komen. Een oplossing die werkt én blijft werken.

Cloudiction is een absolute specialist in het beheren van IT infrastructuren. Dat vraagt om specifieke kennis van haar mensen. Vandaar dat zij uitgebreide aandacht besteden aan het wervings-, selectie- en opleidingstraject van haar specialisten. Cloudiction zet zich graag in om uw ICT-oplossing zorgeloos te laten werken. Voor u wel zo prettig.

Voor meer informatie: http://www.cloudiction.nl

Cloudiction

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Knoworries

Knoworries zorgt ervoor dat onze software ook in de cloud is te gebruiken, zonder dat u grote investeringen hoeft te doen in hardware.

Naast de cloudoplossing van Informant zijn zij gespecialiseerd om uw overige programmatuur en applicaties ook in de cloud te brengen tegen minimale maandelijkse kosten.

In Knoworries vindt u een betrouwbare partner die naast hosting ook uw volledige huidige netwerk kan ondersteunen. Ze zijn sterk in het optimaliseren van uw automatisering en laten uw medewerkers zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de beschikbare middelen. Meer voor minder!

Voor meer informatie: http://www.knoworries.nl

knoworries

 

 

 

 

 

 


DDi Information Automation Engineers

Facturen komen via verschillende kanalen en in verschillende formaten je organisatie binnen. Waarschijnlijk veel via de email (digitale factuur) en steeds minder per post. Binnenkort ook nog elektronisch (UBL). Hoe krijg je het zo georganiseerd dat je niets hoeft uit te printen of PDF facturen uit de email moet halen? Het antwoord hierop is elektronische factuurverwerking. De DDi Transaction Robot leest iedere factuur in die binnenkomt om vervolgens het juiste proces op te starten. Het maakt niet uit hoe jullie de facturen ontvangen. Door een koppeling te realiseren met Informant wordt de gehele factuurboeking geautomatiseerd vastgelegd in het boekhoudpakket met de juiste codering. De top 3 voordelen;

1. Snellere verwerking van inkomende facturen
2. Altijd overzicht op de actuele status van openstaande facturen
3. Meer inzicht in de financiële situatie van jouw organisatie

Voor meer informatie: http://ddi.nl

 

 

 

 

 


Edias

EDIAS Software International B.V. is al 40 jaar uw betrouwbare partner voor het leveren van de meest geavanceerde software ontwikkelingstools. Ruim 20 jaar voorzien wij Informant Software van de meest krachtige, platform onafhankelijke en adaptieve software ontwikkelomgeving.

Dit resulteert in de creatie van moderne, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare business applicaties “op maat” voor de vastgoedsector; ontwikkeld en u aangeboden door Informant Software.

Voor meer informatie: http://www.edias.nl

Edias

 

 

 

 

 

 


Bezoekadres

Informant Software B.V.
Kwaklaan 9
2291 AT Wateringen

Contact

Telefoon: 0174 - 296189
Algemeen: info@informant.nl
Support: support@informant.nl