Veel bedrijven maken tegenwoordig gebruik van een VvE-pakket. Dat de meeste organisaties ook nog eens aangeven dat ze naar grote tevredenheid werken met dit VvE-pakket, geeft u in ieder geval de zekerheid dat de oplossing écht voldoet aan de vragen die er in de praktijk leven. Daar bewijst een VvE-pakket immers zijn meerwaarde en daar kunnen pas echt de kwaliteit en het gebruikersgemak worden beoordeeld.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Het bijzondere van het VvE-pakket

Het VvE-pakket van Informant Software in Wateringen, nabij Den Haag, is uitsluitend ontwikkeld voor en afgestemd op VvE-kantoren en niet voor een beheerder van één VvE-administratie. Daardoor zijn er in het pakket features opgenomen, die specifiek zijn afgestemd op het VvE-beheerkantoor. Denk bijvoorbeeld aan de facturatie van uw administratievergoeding aan de VvE’s. Of aan zaken als automatische incasso over alle bedrijven heen. U heeft veel mogelijkheden met dit gebruiksvriendelijke systeem. Met behulp van onze oplossingen heeft u nooit meer dubbele boekingen, verkleint u de kans op fouten aanzienlijk en bespaart u veel tijd.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Kies voor een totaaloplossing

Wij bieden u graag meer informatie over het VvE-pakket voor online vastgoedbeheer dat u bij ons kunt bestellen. Ook kunt u ervaringen van onze klanten lezen over de geboden oplossingen. Ontvangt u liever een brochure met uitgebreide product- en prijsinformatie? Neem dan contact met ons op via 0174-724000. Natuurlijk behoort een demonstratie ook tot de mogelijkheden. De VvE-experts van Informant Software helpen u graag verder. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden die wij bieden.

Informant Software B.V.