Informant Onroerend Goed Beheer is een gebruikersvriendelijk, toegankelijk vastgoed pakket voor zowel het financieel als het technisch beheer van uw eigen onroerend goed of dat van derden. Het is volledig geschikt voor zowel huurbeheer als VvE Management.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Wat zit er onder meer in het vastgoed pakket?

Het vastgoed pakket van Informant bevat onder meer:

  • Een uitgebreide vastgoedmanagement database met eigenaren, complexen, units, technische details, foto’s, leveranciers, huurders, contracten en hypotheken.
  • Een effici├źnte verwerking van prolongatie, automatische incasso, aanmaningen, betaalopdrachten en inlezen dagafschriften, zelfs voor meerdere huurbeheer- en VvE-administraties
  • Het snel doorvoeren van verhogingen (indexeringen en trendmatig inclusief zelfstandige en onzelfstandige puntentellingen).
  • Meerjarenplanningen, begrotingen en hieruit voortvloeiende VvE-bijdrage berekeningen en boeking van voorzieningen.
  • Geautomatiseerde facturering van administratiekosten aan VvE’s inclusief boeking van inkoopnota’s hiervan in de VvE-administratie.
  • Servicekostenbegrotingen en afrekeningen met verdeelsleutels;
  • Exploitatiebegrotingen, overzichten en (huur-)afrekeningen;
  • Klachten- en opdrachtenadministratie.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Herkenbaar?

Zijn bovengenoemde zaken voor u herkenbaar binnen uw organisatie? Neem dan contact op met onze specialisten voor meer informatie over ons vastgoed pakket. Om de benodigde investering hoeft u het in ieder geval niet te laten. Deze heeft u in no time terugverdiend.

Op deze site vindt u meer informatie over ons vastgoed pakket. U kunt ook een brochure met uitgebreide product- en prijsinformatie aanvragen of een afspraak maken voor een demonstratie. Net als vele andere klanten kunt u veel tijd besparen en tegelijkertijd de kwaliteit van uw organisatie aanzienlijk verbeteren. U kunt ons bereiken via 0174-724000.

Informant Software B.V.