Bent u op zoek naar een computerprogramma om de werkzaamheden van uzelf en andere medewerkers van uw beheerkantoor VvE overzichtelijker vorm te geven en efficiënter te laten verlopen? Dan zit u bij Informant uit Wateringen, dicht bij Den Haag, helemaal goed. Wij houden ons al meer dan dertig jaar bezig met het ontwikkelen en implementeren van vastgoedbeheersoftware.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Hier vindt u ondersteuning voor het beheerkantoor van uw VvE

Voor het op een overzichtelijke manier regelen van financiën, is het vandaag de dag van belang om een geschikte online ondersteuning te gebruiken. Met onze speciaal ontwikkelde modules zet u de administratie van uw VvE-beheerkantoor heel eenvoudig op een rij. Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van software voor beheer en onderhoud van vastgoed, kunt u met iedere vraag bij ons team terecht. Onze modules zijn tevens zeer geschikt als huur-software, ook zaken zoals betalingen en aanmaningen kunnen namelijk met ons programma geregeld worden. Verder slaat u er informatie zoals belangrijke documenten in op.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Stel uw vragen vandaag nog

Wilt u zelf ervaren wat wij met onze modules voor uw VvE beheerkantoor kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons enthousiaste team vertelt u graag meer over onze dienstverlening. Bel gerust naar 0174-724000 om in gesprek te gaan met een van onze specialisten.

Informant Software B.V.