Bent u op zoek naar een programma dat ideaal is voor al uw vastgoed administratie? Dan kunt u bij Informant Software terecht.

Informant houdt zich bezig met het ontwikkelen en implementeren van vastgoedmanagement software. Informant biedt onder andere software voor makelaars, beleggers, VvE-beheerders en projectontwikkelaars. De productlijn van Informant bestaat onder andere uit onroerend goed beheer, financiële administratie, CRM, internet portaal, facturering en projectadministratie. Naast het aanbieden van de producten geeft Informant u ondersteuning na aanschaf van het product. Wij zorgen bijvoorbeeld voor het onderhoud van het product, zodat u altijd beschikt over de meeste up-to-date software. Informant biedt u ook hulp als er onverhoopt iets mis mocht gaan. Wij beschikken over een helpdesk die altijd voor u klaar staat. Het voordeel van onze helpdesk is dat het hier niet gaat om speciale helpdeskmedewerkers. U wordt altijd geholpen door de mensen die de software ook implementeren. Op deze manier krijgt u altijd iemand aan de lijn die weet wat er binnen uw organisatie speelt.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Vastgoed administratie middels het vastgoedmanagementprogramma van Informant

Informant Onroerend Goed Beheer is uitermate geschikt voor al uw vastgoed administratie. Onroerend Goed Beheer is een vastgoedmanagementprogramma voor zowel het financiële als het technische beheer van uw onroerend goed of dat van derden. Als u Informant Onroerend Goed Beheer aanschaft beschikt u niet alleen over een uitgebreide database met gegevens, maar is deze database ook geïntegreerd met uw vastgoed administratie. Dit zorgt voor een enorme tijdsbesparing. Eén van de veel gebruikte functies van het programma is de mogelijkheid tot het verwerken van onder andere automatische incasso, aanmaningen, en betaalopdrachten.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Informatie opvragen

Meer informatie over Informant, onze producten of vastgoed administratie kunt u aanvragen via onze website. U kunt ons ook bereiken via 0174-724000.