Uw Onroerend Goed Beheer kunt u heel eenvoudig en inzichtelijk bijhouden met de software van Informant Software. Wij hebben ons gespecialiseerd in het technische en financiële beheer van uw eigen onroerend goed of dat van derden. Wij luisteren altijd goed naar onze klanten, waardoor wij speciale wensen kunnen vertalen in onze software. Onze software ondersteunt u bij het Onroerend Goed Beheer en zorgt zo voor veel tijdwinst!

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Onroerend Goed Beheer hoeft niet ingewikkeld te zijn

Wij hebben onze Informant Software zo ontwikkeld dat hij zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt werkt. Het is niet voor niets dat onze productlijn Informant is gegroeid tot het meest verkochte vastgoedmanagementpakket. Wij bieden u een totaaloplossing, zodat u op een eenvoudige en flexibele manier uw vastgoed kunt beheren. Informant Software is gespecialiseerd in software pakketten voor:

Wij begrijpen dat klanten en opdrachtgevers 24 uur per dag hun gegevens in willen kunnen zien. Daarom hebben wij onze speciale Informant Internet Portaal gecreëerd. Hierbij kunt u precies aangeven wat een ingelogde gebruiker te zien krijgt. Zo voorkomt u extra telefoontjes en biedt u uw klanten een extra service.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Brochure aanvragen

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan op de website onze informerende brochure aan. Hier vindt u ook het laatste nieuws over onze nieuwe updates. Bij onze Informant software zit ook een telefonische support inbegrepen zodat wij zo snel mogelijk antwoord kunnen geven op uw vragen. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0174-724000 helpen u graag! Dat is de service van Informant Software!

Informant Software B.V.