U kunt uw verhuuradministratie goed bijhouden met de software van Informant Software. Sinds onze oprichting in 1990 ontwikkelen wij software voor VvE-management en vastgoedmanagement. De implementatie daarvan behoort ook tot onze werkzaamheden. Wij hebben jarenlange ervaring wat ervoor zorgt dat wij leverancier van het meest verkochte vastgoedmanagementpakket zijn. Maak daarom gebruik van de programma’s voor verhuuradministratie van dé specialist!

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Uw verhuuradministratie online bijhouden

U kunt uw verhuuradministratie eenvoudig bijhouden met het online boekhoudprogramma van Informant Software. Deze financiële administratiemodule, helpt u bij het voeren van verschillende boekhoudingen. U kunt er onder andere een btw-aangifte mee doen. Het voordeel van onze programma’s is dat ze online en in de cloud, beschikbaar zijn. Dit houdt in dat u altijd en overal bij uw werk kan, waar ter wereld u ook bent. Dit kunt u zelf regelen met uw systeembeheer. Mocht dat niet lukken, dan staan wij natuurlijk voor u klaar met advies over de software van de verhuuradministratie.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Kom met ons in contact

Wenst u gebruik te maken van een module van Informant Software waarin u uw verhuuradministratie goed bij kunt houden? Vraag dan de brochure aan via onze website of neem contact met ons op door even te bellen naar 0174-724000. Onze medewerkers staan u graag te woord. Zij verschaffen u de benodigde informatie over het programma of de software dat u nodig heeft voor de verhuuradministratie. Via onze website kunt u bovendien meer lezen over alle software die wij hebben voor makelaars.

Informant Software B.V.