Informant Software, gevestigd in Wateringen, regio Den Haag, biedt professionele verhuursoftware aan, ofwel: software die speciaal ontwikkeld is voor verhuurders. Wij leveren een uitgebreide productlijn die u als belegger, verhuurmakelaar of projectontwikkelaar geschikte ondersteuning biedt bij de uitvoeringen van diverse werkzaamheden, met als doel: tijdbesparing. Zo regelt u met onze verhuursoftware zaken als huurincasso’s en de huurafrekening op een eenvoudige, snelle wijze en wordt het gros van de processen geautomatiseerd. Kortom: onze software voor verhuurders helpt u uw verhuurbeheer te optimaliseren.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Optimaliseer het beheer van uw verhuur middels innovatieve verhuursoftware

Met onze verhuursoftware wordt online verhuurbeheer eenvoudiger en betaalbaarder dan ooit. Of u nu huurbeheerder of VvE-beheerder bent: met behulp van onze slimme oplossingen kunt u snel en eenvoudig de administratie van uw vastgoed regelen middels een online portaal. Alle informatie omtrent uw onroerend goed wordt overzichtelijk via onze software voor verhuurders. Ook voert u eenvoudig wijzigingen door, bijvoorbeeld wanneer u de huur van bepaalde panden wilt verhogen. Tevens regelt u zaken als automatische incasso’s en aanmaningen binnen enkele stappen via de cloud.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Vraag een brochure en verdere informatie aan

Heeft u interesse in onze software voor verhuurders en bent u benieuwd hoe de verhuursoftware van Informant Software uw werkzaamheden omtrent verhuurbeheer kunnen vereenvoudigen? Wij vertellen u graag meer over onze totaaloplossingen. Heeft u specifieke vragen, wilt u een informatieve brochure aanvragen of wenst u direct een verhuurmakelaarspakket aan te schaffen? In alle gevallen neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 0174-724000 of door het contactformulier in te vullen.

 

Informant Software B.V.