Victa

Victa levert al 15 jaar innovatieve Business Intelligence oplossingen. Inmiddels aan al meer dan 1.000 bedrijven in verschillende sectoren. Victa geeft klanten zakelijke inzichten door effectief gebruik van data. Als een partner voor bedrijven van elke omvang, in alle sectoren en regio’s, helpen ze om informatie te visualiseren en te verkennen om inzicht te genereren en betere data gestuurde beslissingen te nemen.

Power Bi voor Informant

Voor meer informatie: https://www.victa.nl/

Aangetekend Mailen

Iedereen weet hoe belangrijk het is om bepaalde documenten beveiligd en rechtsgeldig te kunnen versturen. Het is eigenlijk niet meer van deze tijd om nog fysiek post toe te sturen.
De persoon is digitaal beter te bereiken. Daarnaast voldoen we aan de strengste voorwaarden van de Europese eIDAS-verordening en zijn we als het ware het KEURMERK onder de digitale postbodes.

Aangetekend Mailen biedt u als EU Qualified Trusted Service Provider een betrouwbare methode via de digitale snelweg. Via het achterliggende proces wordt de rechtsgeldigheid en het bewijs van aflevering van een aangetekende zending afgedwongen conform de eIDAS-standaard.
Een uitkomst voor verzender en ontvanger.

Voor meer informatie: https://www.aangetekendmailen.nl/

Micros Internetdiensten

“Doe waar je goed in bent”

Is de slogan van Micros Internetdiensten. Voor u als relatie van Informant betekent dit het volledig voor u ontzorgen van uw automatisering en netwerk.

Veiligheid, beschikbaarheid, flexibiliteit en kostenbeheersing zijn de sleutelwoorden. Niet alleen voor het Informant Cloud Platform maar, indien gewenst, voor een vaste prijs per maand ook voor VOIP en al uw overige Applicaties door gebruik te maken van een private cloud in onze 2 gecertificeerde en gekoppelde datacenters.

Volledig ontzorgen, een stevige belofte, maar met een al jaren bewezen beschikbaarheid van 99,9% geen loze slogan.

Voor meer informatie: https://www.microsinternetdiensten.nl/

Chapps

Chapps staat voor “checking apps” en ontwikkelt geavanceerde apps voor huurinspecties en inspectie en onderhoudsbeheer van gebouwen en sites.

Dankzij de integratie van de Rental Inspector Pro voor digitale huurinspecties met je Informant-software, win je veel tijd met je begin -en eindinspecties. En dat met professionele rapporten voorzien van de foto’s en nauwkeurige constateringen. Niet voor niets is de Rental Inspector Pro de meest gebruikte huurinspectietool in de Benelux en Duitsland.

Meer uitleg over de Chapps Rental Inspector Pro vind je in deze brochure of op de website van Chapps.

Voor meer informatie: https://www.chapps.com/

go2UBL

go2UBL is een cloudoplossing (UBL/e-facturatie-service) die het mogelijk maakt om alle grafische inkoop- en verkoopdocumenten te verrijken met een UBL-bestand. De inkoop- en verkoopdocumenten worden per e-mail of via de app aangeleverd, door go2UBL verrijkt met een 100% gevuld UBL-bestand en uiteindelijk tesamen met een PDF-bestand afgeleverd op een daarvoor afgesproken locatie. Hierna kunnen de PDF-inkoop- en verkoopdocumenten op basis van het UBL-bestand ingelezen/verwerkt worden binnen Informant.

Bovendien levert de werkwijze van go2UBL een aantal andere voordelen op, zoals o.a. controle op factuurvereisten, KvK-check en het onderscheppen van spookfacturen.

Voor meer informatie: www.go2ubl.nl en www.ubbelen.nl

Facilitee

Over Facilitee

Facilitee heeft als doel om huurderstevredenheid te maximaliseren. Als enige in de wereld heeft Facilitee software gemaakt die zowel huurders, eigenaren, beheerders en leveranciers met elkaar verbindt, waardoor alle communicatie op 1 plek plaats kan vinden en er voor alle betrokken partijen significante voordelen en/of kostenbesparingen ontstaan. De klanten van Facilitee zijn eigenaren van vastgoed, asset managers, beheerders en grotere VVE’s vanaf 500 eenheden. De software-oplossing van Facilitee kan perfect fungeren als toevoeging op Informant en draait al in Nederland. Het resultaat is dat de klanten van Informant nog efficiënter kunnen werken en makkelijker kunnen uitbreiden zonder extra personeel aan te nemen.

Voor meer informatie: www.facilitee.com

SCAB

“Administratieve ondersteuning bij werken met Informant Software: U kiest voor SCAB en daarmee voor de dienstverlening die bij u past!”

SCAB verzorgt uw administratie op de manier die aansluit bij uw bedrijf en uw wensen. U bepaalt zelf hoe u uw administratie door ons ingericht wilt zien. Volledig of gedeeltelijk? Dagelijks bijwerken? Bij u op locatie of op afstand? Of alleen structuur aanbrengen zodat u er daarna zelf weer mee aan de slag kunt? Het is allemaal mogelijk. Wij kunnen ook de facturatie verzorgen of managementrapportages opstellen.
U bent altijd zeker van een bijgewerkte administratie: u loopt nooit meer achter door vakantie, ziekte of een drukke periode. Ook biedt Informant de optie om alle facturen digitaal te archiveren.

SCAB staat al meer dan 44 jaar bezig met administratie. We zijn deskundig en werken snel. Onze medewerkers hebben alle kennis van de software van Informant: ze kunnen direct voor u aan de slag.

Voor SCAB telt maar één ding. Ondernemers moeten op een eenvoudige manier kunnen doen wat hen boeit.
We zeggen niet voor niets: deskundig zijn, eenvoudig doen.

Wilt u een up-to-date administratie én meer tijd om écht aan uw bedrijf te besteden? Neem contact op met Debby Hutten op telefoonnummer (013) 583 67 28 of stuur een e-mail naar dhutten@scabadvies.nl.

Voor meer informatie: https://www.scabadvies.nl/

Software borg

Software Borg is gespecialiseerd in het in kaart brengen van de continuïteitsrisico’s voor softwaregebruikers en levert oplossingen voor het beperken van deze risico’s. De gebruikers van Informant hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de software escrowregeling van Informant en Software Borg, waarbij de broncode van de software van Informant is gedeponeerd bij een IT-notaris.

Op deze manier verzekeren zij zich van de continuïteit van het gebruik en onderhoud van hun bedrijfskritische informatiesysteem, ook op het moment dat er zich een calamiteit voordoet.

Voor meer informatie: http://www.softwareborg.nl

Vastgoed Belang

Minder rompslomp en meer rendement voor particuliere vastgoedbeleggers

Het is de kreet waarmee Vastgoed Belang op de bres springt in de landelijke- en lokale politiek. De vereniging voor particuliere vastgoedbeleggers strijdt sinds 1894 voor een eerlijk speelveld, waarin particuliere verhuurders van vastgoed kunnen gedijen. Het doel is het behoud en de verbetering van het rendement van het particuliere vastgoed (woning, kantoren, winkels en overige bedrijfsruimte).

Daarnaast biedt de vereniging Vastgoed Belang een groot aantal (juridische) diensten en producten met korting aan, zoals rentevoordeel bij de vastgoedfinanciering en korting op verzekeringen. Als lid kunt u ook gebruikmaken van de juridische service, het cursusaanbod en de modelovereenkomsten voor het verhuren van vastgoed.

Voor meer informatie: https://www.vastgoedbelang.nl/

Cloudiction

Cloudiction richt zich op kleine en middelgrote organisaties, die behoefte hebben aan een betrouwbare partner, die is gespecialiseerd in het adviseren, leveren, implementeren en beheren van ICT-oplossingen. Sinds 2003 is Cloudiction begonnen met het leveren van Cloud diensten gehost vanuit 2 gecertificeerde datacenters in Nederland.

Daarnaast richt Cloudiction zich op organisaties die (tijdelijk) behoefte hebben aan extra capaciteit op het gebied van IT personeel.

Cloudiction is sinds 1991 actief en beschikt dus over jarenlange ervaring en know-how. Zij nemen samen met u de verantwoordelijkheid om tot een goede en stabiele automatiseringsoplossing te komen. Een oplossing die werkt én blijft werken.

Cloudiction is een absolute specialist in het beheren van IT infrastructuren. Dat vraagt om specifieke kennis van haar mensen. Vandaar dat zij uitgebreide aandacht besteden aan het wervings-, selectie- en opleidingstraject van haar specialisten. Cloudiction zet zich graag in om uw ICT-oplossing zorgeloos te laten werken. Voor u wel zo prettig.

Voor meer informatie: http://www.cloudiction.nl

Informant Software B.V.