Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Over VICTA

Met meer dan 10 jaar aan ervaring, heeft Victa inmiddels meer dan 800 bedrijven voorzien van innovatieve business intelligence oplossingen. Deze bedrijven bevinden zich in alle mogelijke sectoren. Ons doel is om organisaties te helpen data-driven te worden door data te visualiseren op een manier die gemakkelijk inzichten bevordert en belangrijke beslissingen stimuleert. We ondersteunen onze klanten met een innovatief portfolio van Power BI-producten en -services, waardoor ze een weg banen naar de toekomst. We gebruiken de best mogelijke oplossingen op het gebied van Business Intelligence, via toonaangevende softwareoplossingen en deskundige medewerkers.

Een kracht van Victa is het grote aantal standaard productmodellen op diverse ERP applicaties en diverse branche modellen. Hiermee is Victa in staat om een snelle start te faciliteren bij haar klanten.

Victa is een echte netwerkorganisatie en heeft met diverse partners een gezamenlijke propositie op het gebied van management dashboarding met Qlik en Power BI. Wij geloven in focus, in dat doen waar we goed in zijn zonder ruis op de lijn te creëren. Victa wil herkend worden als de beste BI partner van Nederland. Dat wil zeggen: de organisatie waar u altijd de best denkbare oplossing kunt verwachten.

Voor meer informatie: www.victa.nl