Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Cloudiction richt zich op kleine en middelgrote organisaties, die behoefte hebben aan een betrouwbare partner, die is gespecialiseerd in het adviseren, leveren, implementeren en beheren van ICT-oplossingen. Sinds 2003 is Cloudiction begonnen met het leveren van Cloud diensten gehost vanuit 2 gecertificeerde datacenters in Nederland.

Daarnaast richt Cloudiction zich op organisaties die (tijdelijk) behoefte hebben aan extra capaciteit op het gebied van IT personeel.

Cloudiction is sinds 1991 actief en beschikt dus over jarenlange ervaring en know-how. Zij nemen samen met u de verantwoordelijkheid om tot een goede en stabiele automatiseringsoplossing te komen. Een oplossing die werkt én blijft werken.

Cloudiction is een absolute specialist in het beheren van IT infrastructuren. Dat vraagt om specifieke kennis van haar mensen. Vandaar dat zij uitgebreide aandacht besteden aan het wervings-, selectie- en opleidingstraject van haar specialisten. Cloudiction zet zich graag in om uw ICT-oplossing zorgeloos te laten werken. Voor u wel zo prettig.

Voor meer informatie: http://www.cloudiction.nl

Informant Software B.V.