Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

“Administratieve ondersteuning bij werken met Informant Software: U kiest voor SCAB en daarmee voor de dienstverlening die bij u past!”

SCAB verzorgt uw administratie op de manier die aansluit bij uw bedrijf en uw wensen. U bepaalt zelf hoe u uw administratie door ons ingericht wilt zien. Volledig of gedeeltelijk? Dagelijks bijwerken? Bij u op locatie of op afstand? Of alleen structuur aanbrengen zodat u er daarna zelf weer mee aan de slag kunt? Het is allemaal mogelijk. Wij kunnen ook de facturatie verzorgen of managementrapportages opstellen.
U bent altijd zeker van een bijgewerkte administratie: u loopt nooit meer achter door vakantie, ziekte of een drukke periode. Ook biedt Informant de optie om alle facturen digitaal te archiveren.

SCAB staat al meer dan 44 jaar bezig met administratie. We zijn deskundig en werken snel. Onze medewerkers hebben alle kennis van de software van Informant: ze kunnen direct voor u aan de slag.

Voor SCAB telt maar één ding. Ondernemers moeten op een eenvoudige manier kunnen doen wat hen boeit.
We zeggen niet voor niets: deskundig zijn, eenvoudig doen.

Wilt u een up-to-date administratie én meer tijd om écht aan uw bedrijf te besteden? Neem contact op met Debby Hutten op telefoonnummer (013) 583 67 28 of stuur een e-mail naar dhutten@scabadvies.nl.

Voor meer informatie: https://www.scabadvies.nl/

Informant Software B.V.