Het is tegenwoordig zeer gemakkelijk om de boekhouding bij te houden bij het verhuren van vastgoed. Dat kunt u namelijk online doen met behulp van de software van Informant Software. Wij bieden u software aan voor vastgoedmanagement. Hier kunt u onder andere een of meerdere boekhoudingen bijhouden.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Programma voor boekhouding bij het verhuren van vastgoed

De boekhouding bij verhuur van vastgoed kan worden geregeld via de module Informant Financiële Administratie. Dit programma is zeer gebruiksvriendelijk en het is dan ook zeer eenvoudig om één of meerdere boekhoudingen te voeren. U kunt deze boekhoudingen ook integreren. Deze module kan worden gebruikt in samenwerking met andere modules, zoals Onroerend Goed Beheer, Informant Internet Portaal, Informant Facturering en IDBC. Met deze software kunt u zeer gemakkelijk het vastgoedmanagement verzorgen.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Onze diensten

Wij bieden u verschillende diensten aan om optimaal gebruik te kunnen maken van onze software. Zo helpen wij ten eerste bij de implementatie van onze software. Om ervoor te zorgen dat deze vervolgens optimaal blijft werken, kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. U heeft dan recht op alle nieuwe versies en servicepacks krijgt gratis ondersteuning via onze telefonische helpdesk wanneer u deze nodig heeft. Heeft u interesse in ons programma dat u helpt de boekhouding bij te houden wanneer u vastgoed verhuurt? Neem in dat geval contact met ons op via 0174-724000.

 

Informant Software B.V.