Bent u vastgoedbeheerder en wilt u zaken rondom huur op een eenvoudige manier regelen met geschikte software? Dan helpen wij u bij Informant uit Wateringen, dicht bij Den Haag, graag verder. Sinds 1990 zijn wij actief in het ontwikkelen en implementeren van de ideale software voor vastgoedbeheerders, waarmee onder andere allerlei aspecten van de huur van uw panden op een eenvoudige manier geregeld worden.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Administratie en financiën rondom huur regelt u met software van ons bedrijf

Met onze software regelt u onder andere automatische incasso’s, aanmaningen en verhogingen van de huur van uw panden op een gemakkelijke manier. Ook kunt u belangrijke documenten via een apart portaal beschikbaar stellen voor huurders, zodat zij er te allen tijde toegang toe hebben. Onze modules zijn tevens zeer geschikt als software voor makelaars, om de administratie van alle panden op een zeer overzichtelijke manier bij te houden. Bij de werkzaamheden op uw VvE beheerkantoor biedt ons vastgoedprogramma eveneens waardevolle ondersteuning.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Neem vandaag nog contact met ons op

Wanneer u interesse heeft in onze software voor het regelen van onder andere de verhoging van huur van uw panden, financiën en administratie, kunt u bij ons terecht. We vertellen u graag meer over onze totaaloplossingen. Neem telefonisch contact met ons op via 0174-724000 om u verder te laten informeren.

Informant Software B.V.