Informant Software is dé leverancier van gebruiksvriendelijke software voor makelaars. Ons speciale Informant systeem biedt u een totaalsysteem waarmee u inzicht krijgt in alle informatie die u nodig heeft. Persoonlijk contact staat bij ons bedrijf hoog in het vaandel en daarom werken wij vaak met een vast aanspreekpunt. Zo kunt u al uw wensen delen met hem of haar en weet u zeker dat alles precies zo wordt ingesteld zoals u voor ogen heeft.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Onze software is dé oplossing voor makelaars

Bent u werkzaam als makelaar, dan is onze software voor u een welkome ondersteuning voor uw administratie. Met ons Informant systeem beheert u eenvoudig zowel het technische als het financiële aspect van het onroerend goed van uzelf of van derden. Ook kunt u een zeer groot vastgoedmanagement database aanleggen, zodat u alles in één systeem heeft staan. Onze diensten reiken erg ver en wij helpen u dan ook graag om de juiste zorg en aandacht te besteden aan het vastgoedmanagement van uw organisatie. Onze software is onmisbaar voor makelaars!

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Kies voor software die overal beschikbaar is

De software voor makelaars is altijd en overal te gebruiken. U kunt dit systeem (eventueel met de hulp van onze hulpdesk) in de cloud gebruiken. Wij werken samen met diverse partners in de branche die meewerken om het factuurverwerkingsproces te optimaliseren. Heeft u interesse in onze software voor makelaars of onze andere diensten? Dan kunt u geheel vrijblijvend op onze website een brochure aanvragen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op het nummer 0174-724000. Wij staan u graag te woord.