Bent u op zoek naar software voor makelaars, om uw werkzaamheden overzichtelijker te maken en efficiënter vorm te geven? Dan kunt u terecht bij Informant uit Wateringen, nabij Den Haag. Wij bieden sinds 1990 de beste totaaloplossingen in de vorm van vastgoedbeheersystemen. We vertellen u graag meer over onze software voor vastgoedmakelaars.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Ontdek de voordelen van onze software voor makelaars

Met onze software voor makelaars regelt u verscheidene aspecten van uw werkzaamheden op een praktische manier. We bieden bijvoorbeeld een online boekhoudprogramma voor vastgoed aan, zodat u uw volledige administratie in het programma kunt vormgeven. Zoekt u niet alleen een oplossing voor uzelf, maar ook software voor huurders, zodat zij in een eigen portaal toegang tot belangrijke documenten hebben? Ook dan kunt u bij ons terecht. Binnen onze software voor vastgoedmakelaars kunt u namelijk verschillende portalen opstellen, bijvoorbeeld voor eigenaren en huurders. Zo stelt u via uw eigen website gegevens beschikbaar op een eenvoudige manier. Ook voert u in het programma wijzigingen door, bijvoorbeeld om de huur van een specifiek pand te verhogen. Tevens regelt u in onze software voor makelaars zaken als betalingen op een eenvoudige manier.    

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Neem bij vragen direct contact met ons op

Bent u benieuwd geworden naar onze software voor makelaars? Wilt u meer weten over hoe software voor vastgoedmakelaars u kan ondersteunen bij uw werkzaamheden? Dan neemt u gerust contact met ons op door te bellen naar 0174-724000. Ons team staat voor u klaar, en gaat graag met u in gesprek om u kennis te laten maken met onze software voor vastgoedmakelaars.

Informant Software B.V.