Met de Informant urenadministratie krijgt u op overzichtelijke wijze in beeld hoe het staat met de door uzelf gemaakte uren en die van uw medewerkers.

Informant houdt zich sinds 1990 bezig met het ontwikkelen en implementeren van vastgoedmanagement software. Door onze jarenlange kennis en ervaring in het vastgoed segment is onze productlijn uitgegroeid tot het meest verkochte vastgoedmanagement pakket. Informant biedt een totaaloplossing aan MKB-bedrijven in de vastgoedmarkt. Dit doen wij door zoveel mogelijk naar onze klanten te luisteren en hun wensen te vertalen naar onze software. Tevens stemmen wij onze software voordurend af op de huidige verwachtingen van onze klanten.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Overzichtelijke urenadministratie met behulp van de software van Informant

Een veel gebruikt product van Informant is het Informant urenadministratie pakket. Hiermee krijgt u snel en overzichtelijk inzicht in de gemaakte uren. U kunt de urenadministratie zowel per medewerker bekijken als per project. Zo kunt u gemakkelijk zien hoeveel uren een bepaald project heeft gekost. Dit kan vervolgens verwerkt worden in de factuur. Tevens kunt u Informant urenadministratie ook gebruiken voor verlofregistratie en het afdrukken van urenbriefjes.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Informatie? Neem contact op

Wilt u meer informatie over Informant en onze producten zoals urenadministratie dan kunt u onze website bezoeken en online informatie aanvragen. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen via: 0174 – 296189.