Met de Informant urenadministratie krijgt u op overzichtelijke wijze in beeld hoe het staat met de door uzelf gemaakte uren en die van uw medewerkers. Wij houden ons sinds 1990 bezig met het ontwikkelen en implementeren van vastgoedmanagementsoftware. Door onze jarenlange kennis en ervaring in het vastgoedsegment is onze productlijn uitgegroeid tot het meest verkochte vastgoedmanagementpakket. Deze software biedt een totaaloplossing aan MKB-bedrijven in de vastgoedmarkt. Wij bieden uitstekende oplossingen door goed naar u te luisteren en uw wensen te vertalen naar onze software. Tevens stemmen wij onze software voortdurend af op de huidige verwachtingen van onze klanten.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Overzichtelijke urenadministratie met behulp van onze software

Een veel gebruikt product van Informant is het administratiepakket voor het VvE. Hiermee krijgt u snel en overzichtelijk inzicht in de gemaakte uren. U kunt de urenadministratie zowel per medewerker bekijken als per project. Zo ziet u gemakkelijk hoeveel uren een bepaald project heeft gekost. Dit kan vervolgens verwerkt worden in de factuur. Tevens kunt u online VvE-beheerprogramma's gebruiken voor verlofregistratie en het afdrukken van urenbriefjes.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over onze producten? Dan kunt u online informatie aanvragen. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen via: 0174-724000.

Informant Software B.V.