Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

‘Ontdek de kracht van co-creatie: Informant Software B.V. en Online Department bundelen hun krachten voor een nieuw top-notch product’.

Met deze slogan hebben wij via Linkedin al een sneak peak gegeven van de toekomstige ontwikkelingen binnen Informant Software. Als we kijken naar de algemene ontwikkelingen binnen de wereld van de ICT, dan gaan deze snel. Steeds vaker wordt de vraag gesteld of Informant web-based is en het wordt steeds gebruikelijker om overal en altijd te kunnen werken.

De productlijn Informant is een solide on premise applicatie, en gestoeld op even solide technieken voor wat betreft de ontwikkeling van het product. Echter, ook Informant gaat met haar tijd mee en samen met Online Department wordt een onderzoek gestart naar deze nieuwe technieken in combinatie met de vertrouwde inhoudelijke kwaliteit van de software, als ook de zogeheten ‘customer journey’. Vooral dat laatste is belangrijk voor u als klant. Software moet dagelijkse taken vereenvoudigen en vanwege de tijd die men tegenwoordig spendeert aan (online) applicaties, is ook het intuïtieve gebruik zeer belangrijk geworden.

Met Online Department is een samenwerking gestart om, met inachtneming van bovenstaande aspecten, toe te werken naar een nieuw product. Hoe het er uit zal gaan zien zal afhangen van de onderzoeksresultaten. Het betekent echter wel dat er veel tijd ingezet zal gaan worden door alle medewerkers van Informant.

Op zich zult u hier niet heel veel van merken, behalve het feit dat het in dit proces erg belangrijk is om op regelmatige basis met het gehele team overleg te hebben over het in te zetten traject en de voortgang hiervan. Daarom is besloten om vanaf heden elke vrijdag de telefonische support iets te verkorten. De helpdesk is dan telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 13.00 uur. Uiteraard kunt u de support vragen wel e-mailen naar het gebruikelijke mailadres support@informant.nl. Via de e-mail is support wel tot 17.00 uur bereikbaar.

Wij hebben erg veel zin in dit traject en het zal ook, met behulp van Online Department, een gezamenlijke effort zijn om te komen tot een product en werkwijze waarmee Informant een grote stap in de toekomst zal zetten.

Informant Software B.V.