Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Dankzij onze API kunnen klanten van Informant Software en Facilitee nu beide softwareprogramma’s koppelen.

Afgelopen week mocht Anneke van Miltenburg, eigenaresse van Informant Software, Jan-Douwe Gaastra CEO van Facilitee op kantoor ontvangen, waar zij beiden de handtekening plaatsten onder een samenwerkingsovereenkomst.

“Wij zien in Facilitee een krachtige partner en het feit dat zij zich hebben gespecialiseerd in service desk software zal de klanten van Informant Software absoluut helpen om hun communicatie verder te stroomlijnen, als toevoeging op onze propositie”. De koppeling die we samen hebben gemaakt synchroniseert de gebouwen, units, relaties en overige stamdata zodat deze niet in 2 systemen hoeft worden bijgehouden. “Wel zo prettig,” vertelt Anneke van Miltenburg.

“Ik ben erg blij met dit partnership tussen Informant en Facilitee.” Vastgoedbeheerders die Informant gebruiken kunnen nu, zonder dubbele handelingen, Facilitee koppelen aan Informant en daardoor nog efficiënter en vlotter de communicatie met huurders, leveranciers en eigenaren uitvoeren. “Wij zien erg veel animo onder de klanten van Informant voor een combinatie van Informant en Facilitee en zullen deze partijen de komende weken allemaal bellen om de meerwaarde van deze samenwerking aan te tonen”, aldus Jan-Douwe Gaastra.

Ben je benieuwd naar wat deze combinatie exact inhoudt en waarom andere partijen kozen voor de combinatie van Informant en Facilitee? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button. Interesse in Informant? Laat hier je gegevens achter en we zorgen dat ze contact met je opnemen!

Informant Software B.V.