Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

De maatregelen die moeten worden getroffen gaan een nieuwe fase in. Dit geldt ook voor Informant Software. Het advies van het Kabinet en de RIVM, om zoveel mogelijk vanuit huis te werken, zal ook door ons worden opgevolgd.

Dit houdt in dat, vanaf morgen 17 maart, alle medewerkers van Informant Software vanuit huis zullen gaan werken. Ondanks dat wij er alles aan doen om u van een goede dienstverlening te blijven voorzien, kan het zijn dat u er toch iets van zult merken.

Zo zijn wij vanaf morgen in principe telefonisch niet meer bereikbaar. Alleen voor spoedgevallen kunt u contact met ons opnemen op het algemene telefoonnummer 0174-724000. U zult dan Anneke of Monique aan de telefoon krijgen, die uw urgente vraag kunnen doorzetten naar de servicedesk. In alle andere gevallen verzoeken wij u uw vragen te e-mailen naar support@informant.nl. Let op: als u wordt teruggebeld, dan zal dit een nummer zonder nummerherkenning zijn. Eventuele afspraken die nog staan ingepland, zullen tot nader order worden opgeschort.

Deze maatregelen houden, tot nader bericht, in elk geval aan tot 28 april a.s. Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van het virus nauwlettend, en uiteraard stellen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte van de voortgang of wanneer er zich wijzigingen in de situatie voordoen.

Het is voor heel Nederland een unieke situatie, maar wij hopen u op deze manier toch nog zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Mocht u, in verband met deze nieuwsbrief, nog vragen hebben, stuurt u deze dan naar directie@informant.nl en wij zullen proberen u zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vanuit Informant wensen wij alle Informant gebruikers ook veel sterkte en wijsheid met het nemen van alle maatregelen en wij hopen dat iedereen ongeschonden uit deze crisis zal komen.