Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Op 5 november jl. heeft Micros in samenwerking met Informant Software een informatiemiddag georganiseerd ten behoeve van ons Informant 365 Cloud Platform en het werken in de Cloud in het algemeen.

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer blij verrast waren met de enorme opkomst en wij spreken dan ook van een zeer succesvolle middag. De regie lag bij Micros, die wij ook enorm bedanken voor de organisatie. De deelnemers werden rond 14.00 uur bij het gebouw van Micros onthaald met een heerlijke bak koffie van een heuse barista, waarna men richting de watertaxi’s werden begeleid. De reis over het water eindigde bij de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij, alwaar in een prachtige ambiance de presentaties werden gegeven. Micros heeft een uitgebreide uitleg gegeven over alle voordelen van het werken in de Cloud. Aandachtspunten, zoals beveiliging, zijn uiteraard ook de revue gepasseerd.

Na de pauze heeft Informant haar presentatie gegeven over hoe het dagelijks werken in de Cloud met Informant er nu precies uit ziet. Als primeur zijn de aanwezigen getrakteerd op een glimp van onze nieuwe versie, Informant 7.52, welke binnenkort zal worden vrijgegeven. De informatiemiddag werd afgesloten met een borrel en alle aanwezigen werden via het water weer terug gebracht naar het startpunt.

Al met al was het een zeer leuke en leerzame middag en wij zijn, mede door de overweldigende interesse, al aan het nadenken over een mogelijk vervolg.

Hieronder ziet u nog een kleine impressie van deze dag.

Informant Software B.V.