Bent u als het VvE management te veel bezig met de administratieve werkzaamheden van één of meerdere VvE’s? Informant biedt u de hulp die kan worden afgestemd op uw specifieke situatie.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

In 1990 is Informant Software opgericht. Informant Software richt zich op het ontwikkelen en implementeren van vastgoed- en VvE management software. Door middel van onze jarenlange ervaring en intensief contact met onze klanten mogen wij zeggen dat wij de meest verkochte productlijn hebben wat betreft vastgoedmanagementpaketten. Informant Software biedt een totaaloplossing, waarmee u op een gemakkelijke manier uw vastgoed kunt beheren.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Doelgroepen van Vve management

Informant biedt meerdere software oplossingen voor onder andere VvE management, beleggers, makelaars en projectontwikkelaars. Regelmatig horen wij dat medewerkers teveel tijd besteden aan het voeren van de administratie voor onder andere het VvE management. Met behulp van de software van Informant kunt u met één druk op de knop diverse handelingen voor al uw VvE’s doorvoeren. Het doorberekenen van de administratiekosten aan uw VvE’s gaat tevens geheel geautomatiseerd. Dit levert u een gigantische tijdwinst op.

Contact

Wilt u contact met ons opnemen dan kan dat via het nummer 0174-724000. Tevens kunt u op onze website terecht voor het aanvragen van informatie over onze software. Bij Informant wordt u altijd geholpen met een eerlijk advies op maat.