Bent u als het VvE-management te veel bezig met de administratieve werkzaamheden van één of meerdere VvE’s? Informant biedt u software die kan worden afgestemd op uw specifieke situatie. Zo is het mogelijk om het onderhoud van uw VvE-administratie precies zo in te vullen zoals u voor ogen heeft.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Wij bieden een oplossing voor uw VvE-management

Wij richten ons op het ontwikkelen en implementeren van vastgoed- en VvE-management software. Door middel van onze jarenlange ervaring en intensief contact met onze klanten hebben we een van de meest verkochte productlijnen wat betreft vastgoedmanagementpakketten. Ons bedrijf biedt een totaaloplossing, waarmee u op een gemakkelijke manier uw vastgoed kunt beheren. Met de gebruiksvriendelijke software zorgt u voor een optimaal onderhoud van uw VvE-administratie en verhuuradministratie.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Doelgroepen van VvE-management

Informant biedt meerdere software oplossingen voor het onderhoud van de VvE, onder andere geschikt voor VvE-management, beleggers, makelaars en projectontwikkelaars. Regelmatig horen wij dat medewerkers teveel tijd besteden aan het voeren van de administratie voor onder andere het VvE-management. Met behulp van de software kunt u met één druk op de knop diverse handelingen voor al uw VvE’s doorvoeren. Het doorberekenen van de administratiekosten aan uw VvE’s gaat tevens geheel geautomatiseerd. Dit levert u een gigantische tijdwinst op.

Kom met ons in contact

Heeft u interesse in onze software voor het onderhoud van VvE? Neem dan contact met ons op via het nummer 0174-724000 voor meer informatie over de software. Via dit nummer kunt u ook al uw vragen aan ons stellen. Bij ons wordt u altijd uitstekend geholpen met een eerlijk advies op maat.

Informant Software B.V.