Weet u dat er VvE beheer software bestaat die volledig is afgestemd op uw vakgebied? Die u verlost van gekunstelde oplossingen en waarmee u veel tijd kunt besparen? Software die een beperkte investering vraagt en door veel van uw collega organisaties naar grote tevredenheid wordt gebruikt. Informant is specialist op het gebied van VvE beheer software. Aangenaam kennis te maken.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Neem de tijd bij het maken van een keuze voor VvE beheer software

De keuze voor VvE beheer software maakt u niet regelmatig. Vandaar dat u er zeker van moet zijn dat u voor een oplossing kiest die écht is afgestemd op uw vakgebied. Zonder dat daar te veel voor betaald hoeft te worden. Wie een keuze moet maken voor VvE beheer software doet er echter verstandig aan om vooral te kiezen voor een geïntegreerde oplossing, waardoor u niet met kunst en vliegwerk alles op elkaar af moet stemmen. Dat betekent een keuze voor een oplossing waar veel mensen in de dagelijkse praktijk naar grote tevredenheid mee werken. Bij Informant Software bent u daarvoor op de goede plaats. Hét startpunt voor veel werkplezier en een enorme tijdwinst.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Meer succes? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Door te kiezen voor de VvE beheer software van Informant kunt u met hetzelfde aantal mensen veel meer werkzaamheden verrichten. Dat is een prettig gegeven. U heeft daardoor meer tijd om aandacht te geven aan uw klanten, wat de kans op meer succes voor de organisatie vergroot. Maak snel kennis met de mogelijkheden. Op deze site vindt u meer informatie over onze VvE beheer software. Er is ook een brochure met uitgebreide product- en prijsinformatie beschikbaar. Of prefereert u een demonstratie? Wij helpen u ook telefonisch graag verder. Neem voor advies contact op met 0174-724000.