Het VvE beheer programma van Informant software is dé oplossing voor die organisaties die hun medewerkers geen overbodige werkzaamheden willen laten verrichten. En voor hen die op zoek zijn naar een pakket dat de problematiek op het gebied van VvE beheer niet alleen begrijpt, maar dit ook heeft toegepast in de software.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Informant Onroerend Goed Beheer is een gebruikersvriendelijk, toegankelijk VvE beheer programma voor zowel het financieel als het technisch beheer. Volledig geschikt voor zowel VvE Management als huurbeheer. Het pakket is ideaal inzetbaar als VvE beheer programma.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Voor wie is het VvE beheer programma geschikt?

Het VvE beheer programma van Informant is volledig afgestemd op VvE kantoren. Door onze uitgebreide ervaring met de problematiek die speelt op VvE kantoren hebben we het pakket zo kunnen inrichten dat aan de voornaamste wensen en eisen is voldaan. Daarbij zitten ook specifieke zaken zoals automatische incasso over alle bedrijven heen of eenvoudige facturatie van de vergoeding voor het verrichten van de administratie.

Contact opnemen voor een volledig afgestemd programma

Maak op deze site nader kennis met het VvE beheer programma van Informant. U zal merken dat het volledig is afgestemd op uw markt en daardoor veel meer zaken mogelijk maakt dan u gewend bent. Uw medewerkers zullen het pakket met open armen ontvangen, want de tijdwinst is aanzienlijk. We hebben voor u een brochure met uitgebreide product- en prijsinformatie beschikbaar. Wij verzorgen graag voor u een demonstratie. Bel hiervoor naar 0174-724000.